Mor blev afvist: Forlod supermarked med tårerne trillende ned ad kinderne

28/03/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Moren måtte forlade butikken med tårer der løb ned ad kinderne.

Mest læste i dag

En mor brød grædende sammen og måtte forlade et supermarked uden sine varer, da supermarkedet afviste hendes betalingsform.

Moren var ude at handle i det britiske supermarked Tesco. Hun havde fundet sin varer og var gået op til kassen for at betale, men her gik det så galt.

Hun havde medbragt sig en £50 måltidskupon, som hendes børns skole havde givet for at hjælpe til madudgifter i løbet af skolernes sommerferie. Desværre for moren, så blev kuponen afvist.

"Der var en enorm kø på det tidspunkt, og jeg var nød til at fjerne flere ting fra min kurv foran fremmede," fortæller moren ifølge mediet Liverpoolecho.

Hun blev nødt til at fjerne flere varer fra sin vogn, så hun havde råd til at betale. I alt tog hun varer ud af vognen for næsten 500 kroner, og det var bestemt ikke en rar følelse fra morgen, der følte sig flov og forlod supermarkedet grædende.

"Jeg gik ud og græd, fordi jeg følte mig så flov på det tidspunkt. Det var meget ydmygende, at skulle kigge ned i indkøbsvognen og beslutte hvilke varer, der kunne undværes. Jeg følte mig uværdig, som om jeg ikke var velhavende nok til at handle der," lyder det fra moren.

Moren havde medbragt voucheren på sin telefon, men den kunne ikke bruges digitalt. Derfor krævede Tesco, at kvinden havde printet voucheren ud, før den kunne godkendes og dermed kunne bruge som betaling.

Tesco har dog sidenhen været ude at undskylde, for det er bestemt muligt at bruge digitale vouchers i deres butikker, og de har derfor inviteret moren tilbage igen, så hun kan få den mad, som hendes familie har brug for.

"Vi er virkelig ked af, at dette sket, og for den smerte vores kunde har lidt. Vi vil gerne byde kunden velkommen tilbage til butikken og personligt undskylde og sikre os, at de har den mad, de ar brug for," lyder det fra supermarkedet.

Anbefalet til dig