Mor deler sit "ultimative sengetidstrick": Det får børnene til at sove på få sekunder

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
At få børn til at sove kan være et mareridt for alle involverede, og nogle gange også for naboerne. Men en kvinde sværger, at hun har fundet det "magiske trick", der virker hver gang.

Mest læste i dag

Macy, der er specialist i børns udvikling og lærer, har taget til TikTok og YouTube for at dele alt det, hun ved om små mennesker.

Det er dog særligt hendes vejledning i, hvordan man får børn til at falde i søvn, der har fået uhyre meget opmærksomhed med millioner af visninger og tusindvis af kommentarer.

Tricket er så effektivt, at en chokerende mængde kommentarer stammede fra folk, der skriver, at de næsten selv var faldet i søvn eller faktisk faldt i søvn under videoen.

Macys trick består af to enkle trin, hvoraf ingen af dem bør antænde tredje verdenskrig i familiens hjem.

Det første er at få barnet i sengen, men uden at bede dem om at lægge sig til at sove. Ifølge Macy kan dette omgå spark, skrig og tiggeri for at undgå sengetid.

"Hvis du ønsker at få dit barn til at falde hurtigt i søvn, har jeg det ultimative trick," siger hun i videoen og tilføjer:

"Jeg plejede at gøre dette, da jeg var barnepige og babysitter, og de kaldte mig altid børneviskeren, fordi jeg kunne få alle børn til at falde i søvn. Dette er mit magiske trick."

Hun fortæller først og fremmest, at forældre bør fortælle deres børn, at de ikke behøver at sove, og at de bare kan ligge i sengen og lytte, mens man fortæller dem historier.

Det vil hjælpe dem til at slappe af og til sidst falde i søvn.

Macy fortæller herefter, at det magiske trick ikke ligger i den historie, som forældrene læser, men i den måde, de læser den på.

Macys fortæller, at en lav, stille og lidt monoton stemme, der minder uhyggeligt meget om meditationsvejledninger på YouTube, hypnotiserer børnene.

"Hver gang du fortsætter med at læse, skal du læse langsommere og trække ordene ud og tale meget stille og roligt. Det hypnotiserer dem dybest set, og de besvimer simpelthen," siger hun og runder derefter af:

"Det var så lidt."

TikTok-videoen blev oversvømmet af tusindvis af kommentarer fra folk, der takkede Macy og delte deres egne tips til at få børn til at sove.

Hun har også fået kommentarer fra folk, der har delt deres egne tricks.

"Min mor plejede altid at sige til os, at hvis vi ikke faldt i søvn efter 15 minutter, måtte vi blive oppe. Men vi kunne ikke klokken, så det virkede!"

Anbefalet til dig