Over 60.000 om måneden og gratis husleje: Vingård søger ansatte

12/11/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Hvis du kan lide vin, penge og ikke mindst solskin, så kunne dette job måske være en mulighed for dig.

Mest læste i dag

Hvis der er noget man længes efter, i de lange, kolde og mørke vintermåneder, skulle det da lige være et godt glas vin i bagene solskin.

Netop det scenarie er præcis hvad en vingård i den amerikanske delstat Californien i øjeblikket tilbyder.

Murphy-Goode Winery søger nemlig lige nu medarbejdere til en vingård i hvad de selv beskriver som skønne omgivelser i de californiske vinlandskaber – og skulle man ikke synes at muligheden for at smage på nybrygget vin i fantastiske omgivelser og vejrforhold, så bare rolig.

I deres søgen efter de perfekte ansatte, udlover vingården nemlig godt og vel 62.000 kroner i månedsløn, såvel som gratis husleje i et helt år.

Selvom man skulle tro det, er det ikke et krav at man har stor genskab til vin. Som Murphy-Goode Winery skriver i deres jobopslag på Twitter – ”Hvis du kan udtale ordet ’cabernet’, vil vi ansætte dig,”

Selve jobbet består af en bred vifte af opgaver og ansvar, der ifølge virksomheden selv, vil give den ansatte et stort indblik i industrien, såvel som en masse gode oplevelser og erfaringer.

Man vil I starten blive bedt om at arbejde med druerne, men hurtigt få et større ansvar, og blandt andet få muligheden for at ’skygge’ vinbryggeren Dave Ready Jr., der er søn af virksomhedens stifter.

Jo mere erfaring du får tilegnet dig, vil du på et tidspunkt også blive bedt om at give rundture på vingården, og fortælle om vinen der produceres, og alle de processer det kræver, at lave god vin.

Skulle du være interesseret i et interessant og godt betalt arbejde i skønne omgivelser, kan du læse mere her.

Anbefalet til dig