Rusland beskylder Ukraine for at bruge sort magi

05/5/22 15:20

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Russiske statsmedier har beskyldt ukrainske tropper for at praktisere sort magi, efter at der angiveligt er fundet et "satanisk segl" på væggene i en militærbase i Ukraine.

Nyhedsbureauet RIA Novosti offentliggjorde for nylig billeder af eftervirkningerne af en artilleribeskydning af en ukrainsk artilleripost i udkanten af landsbyen Trekhizbenka i Luhansk-regionen.

Ifølge en såkaldt "ekspert" på området, den russiske kulturolog Ekaterina Dias, er symbolet - et anarkistisk symbol med tegninger skitseret ind i mellemrummene - et tegn på nazisme og okkultisme.

RIA hævder, at tilstedeværelsen af symbolet sammen med andre markeringer, der tilsyneladende er lavet med blod, var beviser for, at ukrainske soldater "udøvede sort magi".

Foto: Telegram

Foto: Telegram

Ifølge en såkaldt "ekspert" på området, den russiske kulturolog Ekaterina Dias, er symbolet - et anarkistisk symbol med tegninger skitseret ind i mellemrummene - et tegn på nazisme og okkultisme.

"Dette er et magisk sigil, der består af mange krydsende linjer."

"Det er svært at sige med sikkerhed, hvad det omvendte anarki-tegn og SS-tegnet betyder. Det er klart, at de er synlige i den yderste venstre sektor af cirklen, og at det hebraiske bogstav "zein" er skrevet på tysk, hvilket betyder et sværd eller våben."

Foto: Telegram

Foto: Telegram

"Måske udførte besværgelsens bagmand ritualer for at styrke våbnene eller 'bad' om at få tilsendt flere våben," siger hun om ordet "Zein", der står skrevet under symbolet.

Hun fremhævede, at symbolet var blevet tegnet i ét kontinuerligt strøg, hvilket skulle være yderligere "bevis" på symbolets okkulte karakter.

Hun foreslår, at "disciple af andre verdener" har forsøgt at helbrede deres våben med blodritualer for at indgå en aftale med Djævlen med håbet om at deres våben får ekstra styrke.

RIA Novosti hævder hertil, at ukrainske soldater også har brugt blod i deres påståede udøvelse af mørk kunst og fremhæver en pressemeddelelse dækket af blod, som skulle være yderligere bevis på det ukrainske militærs sataniske hensigter.

"Der er spor af blod på dokumentet, men der er ingen andre steder, hvor der er sådanne spor," skriver de og antyder, at ukrainske soldater har brugt blodet til at kontakte overnaturlige styrker.

Foto: Telegram

Foto: Telegram

Der er ingen beviser for, at ukrainerne praktiserer satanisk magi, uanset symbolets sande hensigt eller oprindelse.

Rapporten om en sådan aktivitet er sandsynligvis blot endnu en propagandataktik fra Kreml, der har til formål at styrke ideen om, at Ukraine er en nynazistisk stat, der har brug for befrielse.