Som 27-årig vejede hun 333 kilo: I dag er hun uigenkendelig

23/06/2023

Redaktion .

Foto: Youtube
Ashley Dunn Bratcher var livstruende overvægtig i flere år, men i dag er hendes liv ændret markant.

Mest læste i dag

My 600-lb Life-stjernen Ashley Dunn Bratcher har længe kæmpet med sin overvægt. Faktisk lige siden hun var seks år gammel, hvor hun begyndte at trøstespise - og det blev værre og værre som årene gik. Som 27-årig vejede hun hele 330 kilo.

Ifølge Delbart fortalte lægerne hende, at hun ikke ville blive mere end 30 år, hvis hun ikke ændrede sit liv drastisk. Dengang kunne Ashley næsten ikke rejse sig fra sengen og levede i et smertehelvede.

"Der går ikke en dag, hvor jeg ikke har ondt. Ofte føles det, som om jeg er ved at brække min egen ryg", forklarede Ashley til TLC i en dokumentar.

Derfor var hun afhængig af sin femårige søn Patrik. Hun kunne nemlig ikke selv klare de huslige pligter, såsom at tømme opvaskemaskinen eller at sætte en vask over. I stedet var det Patrik, som klarede disse.

"Han er mine ben, han hjælper mig med det meste. Uden ham ville jeg ikke være noget", fortalte Ashley på daværende tidspunkt.

Vild vægttabsrejse

Sidenhen har hun været i kontakt med Younan Nowzaradan, der er specialist i fedmepatienter.

Specialisten udførte en Gastric Bypass operation for at redde hendes liv, og med - motivation fra sin søn - blev det startskuddet til hendes vægttabsrejse.

I dag vejer hun næsten halvt så meget. Hun har nemlig tabt 160 kilo, skriver The List.

Hun afslører dog, at den vilde vægtabsrejse, hun har været på, har været følelsesmæssigt belastende.

"Men det, jeg har fundet, der hjælper mig, er, at når jeg får den trang, prøver jeg at tænke over det og tænke på, hvad jeg føler. Hvis det er ægte sult, så spiser jeg noget. Men hvis jeg føler mig vred, glad, ked af det, prøver jeg at vende tilbage til noget andet. Jeg går en tur. Jeg leger med mine hunde. Jeg skriver måske dagbog. Det er en lærerig oplevelse,” siger hun.

Se billede af Ashley Dunn Bratcher nedenfor.

Anbefalet til dig