Teenagepige bliver holdt ind til siden på vej til skole: Da hun ser hvorfor, græder hun af glæde

02/06/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: YouTube
Hendes tur til skole tog noget af en uventet drejning

Mest læste i dag

Hvis en politibetjent holder dig ind til siden, så er det ikke nødvendigvis for at bringe dårlige nyheder. 

Det amerikanske nyhedssite Today har nemlig en rørende fortælling fra Saukville, Wisconsin.

Efter at have set sin 17-årige datter Audra kæmpe sit livs kamp mod den sjældne immunsygdom kendt som ‘hemofagocytisk lymfohistiocytose’ (HLH) i de sidste to år, ønskede den stolte far Marc Daniloff at få et smil tilbage på datterens læber igen. 

Han besluttede derfor at gøre det med en rørende overraskelse: billetter til at se hendes yndlingsband, Timeflies, optræde i New York.

Men for at gøre det endnu mere spændende, involverede Daniloff lokalpolitiet Saukville Police Department til at tage fusen på datteren.

"Jeg har nogle gode nyheder og nogle dårlige nyheder til dig, okay?" Fortalte betjent Brendin Depies den unge Audra. "De dårlige nyheder først er, at jeg giver dig to billetter (på engelsk 'tickets' som også kan betyde 'bøde'), okay? De gode nyheder er, at det sandsynligvis ikke er de billetter, du forventer, at jeg giver dig. Den ene er en billet til New York - et flybillet - og den anden billet er til at se et band kaldet Timeflies. Jeg talte med din far, og det er fra din far."

Audras reaktion gik fra panisk, til forvirret, og til sidst ovenud lykkelig, da hun indså, hvad der skete.

"Du er min favoritbetjent i hele verden!" brød den 17-årig pige ud i jubelgråd.

Næste dag fløj Audra og farmand til New York City for koncerten, der inkluderede en meet-and-greet med bandet før koncerten i Madison Square Garden.

"Det var en vanvittig overraskelse” fortalte Audra til TODAY.com. "Fredag morgen fik jeg billetterne. Jeg var helt vild hele dagen i skolen. Så fløj vi til New York lørdag morgen. Det var så fantastisk."

Men dagen i New York indeholdte meget bedre end blot koncerten. Som en stor fan af Timeflies kunne Audra posere til et billede med to medlemmer af bandet iført hendes hjemstat Wisconsins berømte hovedbeklædning, "Cheesehead"-hatten, som fans af det lokale fodboldhold, Green Bay Packers.

Efter diagnosticeringen tilbragte Audra 58 dage på Children's Hospital of Wisconsin. "Hendes immunsystem var stort set ødelagt," fortalte Daniloff til nyhederne "Hendes antal af hvide blodlegemer var utroligt lavt."

"Men Children's Hospital of Wisconsin reddede hendes liv," tilføjede han.

Du kan se den rørende video her:

Anbefalet til dig