Tove mistede sin gudfar for mere end 10 år siden - men så ser hun et Facebook-opslag, der giver hende kuldegysninger

14/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: Facebook
Tove gjorde en chokerende opdagelse.

Mest læste i dag

Tove troede aldrig, at hun skulle se sin gudfar igen, men en dag da hun scrollede på Facebook, så hun noget yderst chokerende for hende.

En kvinde ved navn Dagnys mor skulle på plejehjem, og i den forbindelse hjalp datteren til med at rydde hjemmet.

Mens hun var i gang med at få tømt huset, stødte hun på noget, der stjal hendes opmærksomhed.

Det skriver Sandnesposten.

Dagny havde fundet et hjerte af guld, der havde initialerne TJ på sig samt en dato.

“Det havde jeg aldrig set før, så jeg spurgte min mor, om hun vidste, hvem det tilhørte. Hun fortalte mig, at det var min far, der havde fundet det gyldne hjerte i Sandnes (red. norsk by) engang”, udtaler 61-årige Dagny til mediet.

Dagny kunne ikke få mere at vide om historien om det bogstavelig talt gyldne fund, da hendes far var død et par år før, hun gjorde opdagelsen om hjertet.

Men Dagny blev ved med at søge efter, hvem hjertets oprindelige ejer var. Derfor lavede hun følgende opslag på Facebook i håbet om, at nogen ville henvende sig.

“Det gyldne hjerte har et par detaljer, der kunne være et fingerpeg i jagten på ejeren. Den har et T og J indgraveret i hjertet med gotisk skrift. På bagsiden af ​​hjertet står en dato og et årstal. Jeg valgte at skrive året, som var 1966, men jeg holdt datoen for mig selv. Hvis den egentlige ejer kontaktede mig, tænkte jeg, at de ville vide, hvilken dato det var”, siger hun til den lokale avis. 

Opslaget nåede vidt omkring, og en dag så 57-årige Tove opslaget, og hun genkendte med det samme det gyldne hjerte, som hun havde fået af sin gudfar i dåbsgave.

Hun havde mistet smykket omtrent 10 år tidligere

“Jeg blev chokeret, da jeg så billedet, og tænkte, at det lignede meget det gyldne hjerte, jeg havde mistet”, siger hun.

Hjertet endte grundet Dagny hos sin rette ejer, som kan ses herunder:

Foto: Facebook

Anbefalet til dig