Tragedie i børneinstitution: Pædagog fra helvede dømt for manddrab efter at have gjort dette

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kvinden vil inden længe få sin dom.

Mest læste i dag

Pædagog Kate Roughley er utvivlsomt blevet et af Storbritanniens mest hadede menneske, efter overvågningsmateriale har vist, hvordan hun er som menneske. Og det er ikke et kønt syn.

Det kom derfor ikke som den store overraskelse, at hun i Retten i Manchester nu er blevet dømt for manddrab.

Dommen faldt kort efter at retten fik vist videomateriale, der afslører Roughley i hårdhudet at forklare et barn, Genevieve Meehan, som var blot nå måneder, at hun "skulle lade være med at tude".

Herefter besluttede hun at spænde barnet fast med ansigtet nedad i en sækkestol i mere end 90 minutter, skriver Mirror.

Roughley måtte videre forklare, at det var hende selv, der fandt Genevieve, som allerede så ud til at være livløs, inden hun tilkaldte en ambulance.

Desværre stod hendes liv ikke til at redde og hun blev erklæret død senere samme dag.

Genevieve Meehans forældre har i kølvandet på deres datters død, og i forlængelse af det, Kates dom, udtalt, at de "ikke kommer til at tilgive Kates hjerteløshed".

"Genevieve var ikke bare en baby - hun var en person. Hun elskede at grine, at lege med sin tamburin, at spise spaghetti bolognese og at være sammen med sin storesøster. Hun var venlig, kærlig, selvstændig og drillesyg. Hun var fascineret af verden og alt i den. Hun omfavnede hver dag. Hun elskede livet, og vi elskede hende med det samme."

"Vi var forbløffede hver dag over at se hende vokse og udvikle sig. Hun var sådan en stærk person, klog og talentfuld. At være i hendes nærvær var en stor glæde. Vi vil aldrig acceptere det grusomme i, at hendes liv blev taget fra os. At vi ikke kommer til at høre hende sige sine første ord eller se hende vokse op, er umuligt at forstå. Genevieve kunne have gjort alt, hvad hun ville. Hun havde hele livet foran sig og var højt elsket af sin familie."

Men Kate stod fast. Hendes handlinger var ikke årsagen til dødsfaldet, hævdede hun i retten.

"Jeg føler mig ansvarlig for Genevieves død, da hun var i min varetægt den dag. Men jeg føler ikke, at mine handlinger var årsag til dødsfaldet," udtalte hun.

Det havde Greater Manchester Police bare ikke meget til overs for. De kaldte nemlig både Kate "hjerteløs" samt "uagtsom".

Kate blev idømt varetægtsfængslet indtil onsdag hvor strafudmålingen vil finde sted.

Anbefalet til dig