Ung kvinde stemples som 'ulækker' for at gifte sig med sin stedfar - men det er ikke alt

05/12/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En ung kvinde har giftet sig med sin egen stedfar, hvilket har medført kritik på de sociale medier.

Mest læste i dag

Christy fra Florida har valgt at dele sin historie på det sociale medie TikTok. Her fortæller hun, at hun er blevet gift med sin stedfar. Desuden beskriver hun det også som 'den bedste beslutning', hun nogensinde har truffet.

Når man ser videoen, er man slet ikke i tvivl om, at Christy og hendes mand (og tidligere stedfar) er glade for hinanden. Det er tydeligt at se. Alligevel er det bestemt ikke alle, der har taget godt imod det faktum, at de er blevet gift.

Ifølge The Sun er der tale om en video, der stammer fra deres bryllup, der siges at have været en stille ceremoni i Vegas. Ingen af dem havde iført sig noget særligt tøj til begivenheden, men var derimod bare iført et par jeans og en t-shirt.

"At gifte mig med min stedfar, er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget," har hun skrevet som tekst til sin video.

Hun har også delt en anden video på det sociale medie. I denne video fortæller hun i detaljer om deres forhold. Blandt andet slår hun fast, at hun ikke er blevet 'groomet' af sin stedfar. Ydermere siger hun, at hun ikke var mindreårig, da de mødtes for første gang.

I samme video fortæller hun også, at hendes mor ikke har fået børn sammen med ham. Slutteligt siger hun, at det ikke er ham, der har opdraget hende.

Endvidere giver hun svar på et spørgsmål, som mange sikkert sidder med på nuværende tidspunkt: Har hun stadig en relation til sin mor? Det hævder hun, at hun har, selvom hun er blevet gift med hendes ekskæreste.

Men hun er ikke kun blevet gift med sin stedfar. De har også fået tre børn sammen. I dag er de en lykkelig familie, selvom det er en meget utraditionel måde, de har mødt hinanden på.

I en anden video, der er blevet delt på hendes TikTok-profil, kalder Christy sin stedfar for sin 'soulmate'. Hun afslører også i denne video, at hun fandt ud af, at hun var gravid med deres første barn, da de var på bryllupsrejse.

I kommentarsporet er det bestemt ikke alle, der bryder sig om deres forhold. Tværtimod er der mange, der har kritiseret Christy for at have giftet sig med sin mors ekskæreste.

"At knuse din mors hjerte ved at gifte dig med en mand, hun engang elskede og bragte ind i dit liv. Det er den ultimative smerte, du har forårsaget," skrev en bruger.

"Du må virkelig hade din mor, siden du har gjort dette," lød det fra en anden.

"Jeg har ærligt talt ingen ord til at beskrive, hvor ulækkert dette er," skrev en tredje bruger.

Anbefalet til dig