Afsløret: Her er alle deltagerne til den nye sæson af 'Vild med dans'

12/8/22 05:08

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu er det afsløret, hvem der skal danse på de skrå brædder inden længe.

Nu er der ikke lang tid til, at Danmarks modigste dansere skal snørre danseskoene og danse fredag efter fredag foran hele Danmarks befolkning, men indtil nu har TV2 ikke afsløret hvilke kendisser, der skal danse. 

Ekstra Bladet erfarer dog, hvem ni af de i alt ti kendte danskere, der skal deltage i programmet i år, er. 

Se listen over dem alle herunder: 

  1. Den 32-årige skuespiller Jakob Åkerlind, som nok bedst er kendt for tv-serierne 'Perfekte steder' og 'Sygeplejeskolen'.

  2. Den 51-årige diamanthandler Katerina Pitzner, som desuden er mor til influencerne Elvira og Thalia Pitzner og medvirkende i TV2-programmet 'Diamantfamilien'. 

  3. Influenceren Cecilie Schmeichel, der desuden er datter af fodboldlegenden Peter Schmeichel og dermed også bror til Danmarks herrelandshold i fodbolds målmand; Kasper Schmeichel.

  4. Skuespilleren Caspar Phillipson, der i Danmark bedst er kendt for sine optrædener på den danske teaterscene, men som har slået sit navn fast på skærmen i udlandet og blandt andet har spillet John F. Kennedy i filmen 'Jackie'. 

  5. Standupkomikeren Joel Hyrland, som desuden arbejder som skuespiller og influencer, men nok bedst er kendt som den ene halvdel af 'Adam og Noah'. 

  6. Den unge komiker Natasha Brock. 

  7. Den 24-årige sangerinde Andrea Lykke Oehlenschlæger, der blandt andet er kendt for sin rolle i musicalen 'The Bodyguard', hvor hun i 2020 blev kaldt for den danske Whitney Houston. 

  8. Radioværten Nicholas Kawamura, som desuden kan skrive DJ og producer på CV'et. 

  9. TV-personligheden Heidi Frederikke Sigdal, der blandt andet ofte kan ses som én af værterne i 'Go' morgen Danmark'. 

Derudover deltager Sarah Grünewald som altid som vært, men denne gang med komikeren Martin Johannes Larsen ved sin side i stedet for Christiane Schaumburg-Müller.

Dommerbordet har desuden også et nyt ansigt, da Sonny Fredie Pedersen overtager Britt Bendixens plads. 

Ydermere kommer der ifølge Ekstra Bladet to nye professionelle dansere i år, da Mille Funk og Mads Vad begge har valgt at trække sig.