Annette Heick med stor afsløring

16/5/22 12:30

Ida Hansson

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Nu kan Annette Heick afsløre en stor nyhed.

Den danske tv-stjerne kunne i går afsløre, at hun i øjeblikket er ved at optage et helt særligt tv-program.

"Jeg er ved at optage sæson 2 af ”Den bedste tid” til TV 2. Vi har fået bevilget penge til, at programmet nu er en time langt. Det bliver næsten som at lave et nyt program, så det er rigtig fedt," sagde en glad Annette Heick til Billed Bladet.

Programmet er en quiz om danmarkshistorie, og faktisk var det Annette Heick selv der fik idéen til programmet.

Hvornår programmet får præmiere, vides endnu ikke.

Åbner op om svær tid i ægteskabet

I 2015 var Annette Heick og familien i Thailand, hvor hendes mand, tv-kokken Jesper Volmer, var ude for en badeulykke, hvor han fik knust en nakkehvirvel og nær havde mistet livet.

Efter ulykken var Jesper delvist lammet og kæmpede for at genvinde noget af førligheden. Det lange sygdomsforløb bragte deres parforhold helt ud på kanten, fortæller den populære tv-vært i et interview med ALT for damerne.

Annette følte sig som en “røvirriterende kone”, som stod for alt det praktiske med hensyn til at betale regninger, lave mad og alle disse ting. I sin selvbiografi "Datteren" skriver Annette, at hun en dag midt i al vreden og afmagten mødte en anden mand, der så hende i øjnene og spurgte, hvordan hun egentlig havde det.

I en kortere periode tillod hun sig at lade sig rive med og mærkede for første gang i flere år nogle små glimt af lys og lykke i livet. Annette også til den tanke, at livet også kunne være noget helt andet end det, hun stod midt i.

Selvom hun samtidig godt vidste, at hun var helt galt på den. Forholdet nåede da heller aldrig for alvor at udvikle sig, for den mand, hun havde mødt, stoppede det.

Parret fandt ud af tingene, og er heldigvis stadig sammen i dag.