‘Badehotellet’s sidste sæson får uventet start: Aldrig sket før

12/02/2024

Mie M.B

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Når sidste sæson ruller over skærmen bliver det for nogle få en helt anden skærm

Mest læste i dag

Efter en længere pause vender "Badehotellet" tilbage med sin 10. og sidste sæson, til stor glæde for seriens mange fans. Denne gang byder TV 2 på en særlig overraskelse med en gallapremiere, hvor de to første afsnit vil blive vist. Dette unikke initiativ markerer første gang, at en sæsonpremiere af "Badehotellet" fejres med sådan et event. Det skriver BILLEDBLADET.

Premieren på den nye sæson finder sted søndag den 3. marts, men allerede mandag den 26. februar får særligt inviterede gæster mulighed for at opleve de første spændende afsnit. Gallapremieren afholdes i den imponerende Imperial-biograf i København, som er den største biograf i Skandinavien med plads til 967 gæster.

Interessen for, hvad der vil ske i den afsluttende sæson af det populære TV 2-drama, er enorm. Skuespillere og produktionsteam har dog været sparsomme med detaljer, hvilket kun har øget spændingen. Til gallapremieren, som er en nyhed for serien, vil skuespillere fra alle ti sæsoner være til stede, hvilket tegner til en mindeværdig aften.

Selvom der ikke vil være åbent salg af billetter til gallapremieren, antyder TV 2, at der kan blive inviteret nogle heldige fans til at deltage i begivenheden. Med den røde løber, der rulles ud fra kl. 17.30, lover det at blive en aften i stjernernes tegn.

Anbefalet til dig