Brugte 312.000 kroner på kropsændringer: Nu fortryder han

27/6/22 10:05

Ida Hansson

Foto: Instagram
Han fik lavet tatoveringer i hele ansigtet, men det fortryder han nu.

Ethan 'ModBoy' Bramble har dækket sin krop med over 200 tatoveringer, men nu får han laseropereret ansigtet i håbet om en frisk start.

Hans første modifikation kom, da han som 11-årig besluttede at strække ørerne - og amerikaneren er siden gået hen og fået en delt tunge, ligesom han har fået fjernet navlen.

I LadBibleTVs No Filter-serie indrømmede tatoveringsfanen, at han havde brugt omkring $60.000 (cirka 300.000) på sine modifikationer. Det skriver The Sun.

Men den nybagte far indrømmede, at han havde nogle beklagelser over den dom, han havde mødt fra andre på grund af hans ret så usædvanlige interesser.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Man kan vel sige, at jeg fortryder nogle tatoveringer. Ikke bare fortrydelse, jeg tror, ​​der er forskel på at fortryde og at ville blive opfattet anderledes," indrømmede han.

Ethan fortsatte med at forklare, at han bekymrer sig om at kunne udføre daglige opgaver som at følge sin datter i skole uden at blive dømt af andre.

Ydermere sagde han, at han ikke ville have, at hans barn skulle få ansigtstatoveringer, som han selv fik i en tidlig alder.

"Jeg ville ønske, at jeg ikke havde været så hektisk, som da jeg tatoverede mit ansigt," siger han.

Som et resultat afslørede Ethan, at han for nylig har modtaget smertefuld laserkirurgi i et forsøg på at reducere sit udseende.

"Jeg er blevet laseropereret i stort set 12 måneder... Vi gør det i sektioner, men jeg har nok gennemgået det hele seks eller syv gange. Jeg begyndte at få det gjort på grund af den angst og de ting, jeg fik... Mentale ting er en ting at slå fast, men jeg vil gerne tro, at en stor del af angsten kom fra bare at have et ansigt fyldt med tatoveringer," siger han og fortsætter:

"Jeg er glad for den måde, jeg ser ud på, men jeg er også glad for den mentalitet, at mine ansigtstatoveringer i løbet af de næste to år bliver færre og færre og færre. Jeg rydder bare lærredet."

Foto: Instagram

Foto: Instagram