Christopher og Cecilie Haugaard afslører lykkelig nyhed

Foto: PR
Foto: PR
Christopher og modellen Cecilie Haugaard har løftet sløret for en lykkelig nyhed. Det celebre par skal være forældre igen.

Mest læste i dag

Den kendte popsanger Christopher og modellen Cecilie Haugaard har god grund til at smile lidt ekstra i disse dage. De har nemlig fundet ud af, at de skal være forældre igen.

Det har parret selv afsløret i en video, der er blevet delt på det sociale medie Instagram.

I videoen kan man høre, at det celebre par spørge deres lille datter, Noelle, hvad der er inde i mors mave.

"Baby," lyder svaret fra Noelle til stor begejstring for både Christopher og Cecilie Haugaard, der dernæst trækker op i sin sweater, så man kan se, at der er kommet en babybule på maven.

Den 30-årige sanger og 32-årige model mødte hinanden for første gang på Spot Festival i 2014. Med det samme opstod der en 'vild kemi' mellem dem, og de har derfor været sammen lige siden.

I sommeren 2019 blev det celebre par gift, efter at have dannet par i fem år.

Omtrent to år senere, tog de hul på deres egen lille familie, da Cecilie Haugaard fødte deres datter, Noelle, i februar 2021. Kort tid efter udgav Christopher sangen 'Fall So Hard', som er dedikeret til hans datter.

Parret har ikke afsløret noget om, hvornår Cecilie Haugaard er blevet sat til at føde. Derfor vides det heller ikke, hvornår deres et år og ni måneder gamle datter kan se frem til at blive storesøster for første gang.

Desuden er der heller ikke blevet delt noget om, hvorvidt Christopher og Cecilie Haugaard venter sig en lille dreng eller pige.

For kort tid siden valgte parret at sætte sit rækkehus på Holmen til salg. Det vides dog ikke, om det skyldes, at de ønsker at finde en bolig med mere plads, efter de har fundet ud af, at de igen skal være forældre.

Anbefalet til dig