Eksperter om Meghan Markle: Planlægger at blive præsident

01/7/22 09:20

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Meghan Markle laver alle "de rigtige lyde" for at navigere et stærkt indtog i amerikansk politik, siger kongelig kommentator.

Hertuginden ytrede for nylig sine politiske tanker om den chokerende væltning af Roe vs Wade.

Meghan talte for nylig om, at aborter blev fjernet som en menneskerettighed i Amerika, og tilbød sine egne personlige meninger og beretninger.

"Jeg ved, at der for så mange kvinder lige nu er en følelse af fortvivlelse. Men igen, vi skal slå os sammen og ikke vælte os. Vi skal gøre arbejdet," sagde hertuginden af ​​Sussex i et interview med Vouges Jessica Yellin og Gloria Steinem.

"Nu har Megan sagt, du ved, at [hun] måske er i Washington meget snart. Så, har hun politiske ambitioner? Det tror jeg, hun har. Og hun gnider sig bestemt med de rigtige mennesker og laver de rigtige lyde," sagde den royale kommentator Russell Myers.

Han talte om parrets økonomiske frihed fra kongehuset og sagde, at de har fået deres økonomiske frihed.

"De har fået deres grundlæggende frihed fra den kongelige familie, så de kan tale om politiske spørgsmål," tilføjede han.

Da parret forlod den kongelige familie for at bo i USA, lovede de at blive helt selvforsynende rent økonomisk.

Parret har nu nået deres mål om at være helt selvstændige. Efter sigende har de ikke længere brug for midler fra prins Charles.

"En kilde tæt på prins Charles sagde, at hertugen og hertuginden 'bør lykønskes med at have nået deres mål' med at skaffe millioner fra den private sektor," skriver Mirror.