Emily Ratajkowski overlader intet til fantasien: Viser brysterne frem

05/02/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Modellen Emily Ratajkowski har flere gange bevist, at hun ikke er bleg for at vise hud – og nu har hun gjort det igen.

Mest læste i dag

Flere gange har den kendte model Emily Ratajkowski delt billeder og videoer på de sociale medier, hvor hun ikke just har været dækket til.

Netop dette har hun valgt at gøre igen, da hun har delt en video, hvor hun viser sit outfit, der blandt andet består af en særlig top fra designeren Marc Jacobs, som ikke overlader specielt meget til fantasien.

Faktisk er der tale om en top, der er stort set helt gennemsigtig, hvorfor man uden de store problemer kan se, hvad der gemmer sig inde under den.

Og tilsyneladende har hun valgt at dele videoen, for at udnytte det faktum, at Meta, der ejer Facebook og Instagram, har valgt at løsne op for deres regler om at vise kvindelige brystvorter på deres platforme.

Som tekst til videoen har hun nemlig skrevet følgende: "Jeg hørte, at de befriede brystvorten på Instagram, så."

Hun har også sendt en tak til designer Marc Jacobs, der stod for at designe og sammensætte det outfit, som den 31-årige model var iført lørdag aften.

Det var dog ikke blot sin barm, Emily Ratajkowski har vist frem i den nye video. Her ser man nemlig også tydeligt, at hun har været en tur forbi frisøren, hvor hendes frisure har fået noget af en overhaling.

Sidste år gik Emily Ratajkowski fra sin mand Sebastian Bear-McClard, som hun har et barn med, da han angiveligt havde været hende utro med flere forskellige kvinder.

Siden da er hun blevet fotograferet på date med flere mænd, hvilket blandt andet omfatter komiker og skuespiller Pete Davidson.

For tiden går der dog rygter om, at hun danner par med komiker Eric Andre, som hun flere gange har været på date med.

Anbefalet til dig