Kan du genkende denne tidligere barnestjerne? - Nu er han tatoveret i det meste af ansigtet

01/10/22 09:02

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram
Den tidligere barnestjerne har fået prydet sit ansigt med store tatoveringer. Nu viser han den seneste frem.

Siden har sangeren, som desuden er bror til 'Backstreet Boys'-sangeren, Nick Carter, af flere omgange været i mediernes søgelys. 

I de fleste tilfælde har det dog skyldtes noget andet og mere uheldigt end hans musik.

Ifølge Ekstra Bladet har han således både været stofmisbruger og alkoholiker, er blevet dømt for spritkørsel og besiddelse af narkotika, ligesom at han har haft et meget turbulent forhold med Melanie Martin, som er mor til deres fælles barn. 

For cirka 10 år siden har Aaron Carter været udsat for en stor sorg i 2012, da hans ene søster, 25-årige Leslie Carter, som også var sanger, døde af en overdosis af en kombination af diverse piller mod blandt andet angst og skizofreni. 

Nu har den nu 34-årige Aaron Carter valgt at hylde sin afdøde søster med en kæmpe ansigtstatovering lige over det ene øje. 

"[...] denne tatovering er for at mindes bortgangen af min søster Leslie Barbara Carte," har han skrevet om tatoveringen, som er en stor blå sommerfugl, på Instagram.

"Hver gang jeg ser en sommerfugl, minder det mig om hende. Hun elskede blå - det var hendes favoritfarve. Hun havde de smukkeste isblå øjne i verden," har han ligeledes skrevet på et andet medie.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

I opslaget på Instagram har han desuden delt en kort video af den nye tatovering. Opslaget kan ses ved at trykke her

Sangeren har derudover delt adskillige videoer fra 'den varme stol' hos tatovøren, hvor han får lavet ansigtstatoveringer.

Han har blandt andet også sin søns navn og ordet 'karma' tatoveret i ansigtet.

Han startede ifølge Wikipedia med at lave musik som seksårig, udgav sin første sang, som fik guldstatus i både Danmark, Norge, Tyskland, Spanien og Canada, som 10-årig og har desuden været med til at lave musik til blandt andet Løvernes Konge og Pokemon, ligesom at han har været med i kendte ungdoms og børne tv-serier som 'Lizzy McGuire' og 'Sabrina, teenage heksen'.