Kvinde købte en pakke æg: Pludselig havde hun 3 nye kæledyr

05/7/22 06:23

Ida Hansson

Foto: Privat
Hun havde nok ikke regnet med at få tre nye kæledyr.

Deza Empson, en 31-årig mor til tre fra Yorkshire i England, havde købt seks Braddock-White Clarence Court-æg hos Morrisons, og besluttede at placere dem i en rugemaskine, som hun havde købt på Amazon for at opdrætte undulater. Det skriver Metro.

Hun ville teste rugemaskinen for at sikre, at temperaturen var konstant, og for at kontrollere, at hun kunne se ind i æggene, før hun brugte den til at hjælpe sine yngleundulater.

Hun havde set en TikTok-video, hvor nogen testede en rugemaskine med supermarkeds andeæg, så hun brugte fem og kasserede et, der var revnet.

Deza Empson så årer udvikle sig i fire af andeæggene efter fem dage, og begyndte så at se de små former af ællinger vokse - og begynde at bevæge sig.

Den 11. og 12. juni dukkede tre små ællinger op - som Deza Empson har navngivet River, Dusk og Daisy.

Nu har hun tre ænder, der elsker at plaske rundt i badet og putte med 'mor'.

Hun planlægger at beholde Daisy, som er den mest kælende, mens River og Dusk skal bo hos Deza Empsons kusine.

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

"De er skønne," sagde Deza Empson og fortsatte:

"Det er så skørt. De følger mig bare overalt. Da jeg første gang så dem bevæge sig, kunne jeg næsten ikke tro det. Jeg tænkte: "Åh min gud. Jeg får ænder!" Mit bånd til Daisy er virkelig specielt. Jeg tror, ​​hun er så knyttet til mig, fordi jeg var nødt til at hjælpe hende, og hun klækkede sidst."