Kvinde vågnede fra koma: Så opdagede hun det værst tænkelige

08/6/22 11:35

Ida Hansson

Foto: TikTok/@hotcomagirl1
En kvinde fortæller på TikTok, at hun vågnede fra koma, og opdagede at hendes forlovede havde ghostet hende og var flyttet sammen med en anden.

Og for at gøre ondt værre for 25-årige Brie Duval, havde den nye kvinde angiveligt sendt Brie en sms at vågne op til.

Brie, fra Australien, har høstet millioner af visninger på sin TikTok, hvor hun taler om den forfærdelige ulykke, hun var ude for i august sidste år. Det skriver TheSun.

Hun var flyttet til Canada og arbejdede på sit drømmejob og havde dejligt forhold med sin partner gennem fire år - og hun hævder selv, at de endda var blevet forlovet.

Men den 29. august 2021 var hun ude for en frygtelig faldulykke på en parkeringsplads. Hun faldt med hovedet først ud over kanten og måtte flyves til University of Alberta Hospital, hvor hun blev anbragt på ICU (intensivafdelingen).

Hun brækkede adskillige knogler, fik en hjerneskade og lå i koma i fire uger. Læger fortalte hendes mor, at hun kun havde 10 procent chance for af overleve skaden.

Heldigvis begyndte Brie at vise tegn på bedring, og til sidst vågnede hun heldigvis op.

Selvom hun led af hukommelsestab, da hun vågnede, begyndte hun langsomt at sammensætte begivenhederne den skæbnesvangre aften.

Foto: TikTok/@hotcomagirl1

Foto: TikTok/@hotcomagirl1

Hun fik sin mobiltelefon tilbage, men det hun fandt på den var hjerteskærende.

Hendes partner, som hun havde boet sammen med, havde angiveligt blokeret hende på sociale medier og ghostet hende fuldstændigt.

I stedet fandt hun en sms fra hans nye kæreste, som informerede Brie om, at han var flyttet ind hos hende og hendes søn. Ydermere bad hun Brie om ikke at tale med ham.

"Jeg har ikke hørt fra ham, siden jeg har været på hospitalet, han har helt og aldeles efterladt mig. Så jeg har ikke engang en afklaring på, hvorfor dette skete," fortæller Brie.

For at gøre tingene værre var Bries forældre ikke i stand til at flyve over fra Australien, på grund af Covid-restriktioner på daværende tidspunkt.

Fem måneder efter ulykken har Brie, der er blevet efterladt med en traumatisk hjerneskade (TBI), endelig kunne flyve hjem til Australien for at være sammen med sin familie.