Melder ud: De forlader 'Vild med dans' i aften

17/09/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Efter aftenens afsnit af 'Vild med dans' vil det første par have forladt programmet - og oddsene er ikke gode for Abdi Ulad og Malene Østergaard

Mest læste i dag

I aften forlader det første par årets udgave af 'Vild med dans', og i denne forbindelse har Danske Spils eksperter kigget på tallene.

Ser man på oddsene, ser det ikke for godt ud for den 30-årige maratonløber Abdi Ulad, der danser sammen med Malene Østergaard.

Ifølge HER og NU er intet mindre end 50% af alle spil på, hvilket par, der ryger ud, blevet sat på Abdi Ulad og Malene Østergaard. Det er tilfældet, selvom parret scorede flere point end Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard i første program.

"Som sagt, så er det en popularitetskonkurrence, og vi regner med, at Jacob Haugaard har mere folkelig opbakning end både Jannie Faurschou og Abdi Ulad," forklarer Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil, ifølge HER og NU.

Tilsyneladende er der heller ikke den store tiltro til Jannie Faurschou og Martin Parnov Reichardt, da 20% af spillene er sat på, at det er dem, der forlader programmet. Desuden er 15% af spillene sat på, at Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard forlader programmet.

Ud fra tallene fra Danske Spil, ligner det derfor, at det bliver et farvel til Abdi Ulad i aftenens program. Selvsamme tal vidner om, at det er Lise Rønne og Silas Holst, der spås til at være de helt store vindere.

Til trods for, at der er længe til finalen, er der allerede forholdsvis bred enighed om, hvem der løber med sejren. Hele 30% af de spil, der er sat på vinderen af den populære dansekonkurrence, er sat på Rønne og Holst.

"Det viser, at 'Vild med dans' mere er en popularitetskonkurrence end en dansekonkurrence, og at det også betyder noget, hvilken professionel danser, der er en del af parret. For man kan godt forestille sig, at Silas Holst trækker lige så mange stemmer som Lise Rønne," siger Mathias Reimer Larsen også.

Ønsker du at følge med på første hånd, når det afgøres, hvem der skal forlade 'Vild med dans' som det første par, skal du tænde for TV 2 eller TV 2 Play kl. 20.00.

Anbefalet til dig