Pete Davidson skal i traumeterapi

09/8/22 08:54

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Komikeren skal i traumeterapi efter 'Kanye West hets'.

Pete Davidson har været i "traumeterapi" hovedsageligt på grund af Kanye Wests angreb på sociale medier, bekræfter flere kilder over for Page Six.

Fra april har komikeren søgt hjælp efter sin fejde med rapperen for at date Kim Kardashian.

"Opmærksomheden og negativiteten, der kommer fra Kanye og hans følge, er en trigger for [Pete], og han har måttet søge hjælp," fortalte en insider til People, som først rapporterede historien mandag.

Kilden understregede, at på trods af at parret gjorde det forbi i sidste uge, så fortryder komikeren ikke at have datet Kim Kardashian, og ønsker at det skal gøres meget klart, at hun ikke har været andet end støttende for ham gennem hele deres forhold."

I fredags bekræftede en insider over for Page Six, at Pete Davidson og Kardashian havde slået op efter ni måneders dating.

"Kim og Pete har besluttet bare at være venner," fortalte kilden. "De har en masse kærlighed og respekt for hinanden, men fandt ud af, at den lange afstand og deres krævende tidsplaner gjorde det virkelig svært at opretholde et forhold."

En anden kilde fortalte os også, at deres aldersforskel bidrog til beslutningen.

Kim Kardashians eksmand Kanye West har konstant kritiseret Pete Davidson - som han døbte Skete - lige siden parret første gang blev knyttet til hinanden i oktober 2021.

Tidligere i år udgav West en video til "Eazy", der fik ham til bogstaveligt talt at kidnappe og begrave en tegneserieversion af Pete Davidson. Han rappede også om at "tæve Davidsons."

Kanye West angreb også Pete Davidson i en anden video for den samme melodi, denne gang mens skuespilleren bar en "Skete"-hættetrøje.

Kim Kardashian og Kanye West blev officielt skilt i juni 2022, efter at en dommer kaldte makeupmogulen lovligt single. De to har været gift siden 2014 og har sammen fire børn.