Sangerinde skifter pronomen igen: Har følt sig mere 'feminin'

03/8/22 06:32

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Demi Lovato har sagt "alle roder rundt i pronominer på et tidspunkt", da hun talte om, hvorfor hun har besluttet at gå tilbage til at bruge hun/hendes stedord

Demi Lovato har hævdet at "ingen er perfekt", da hun nu går tilbage til at bruge hun/hendes pronominer, efter at hun tidligere har identificeret sig som de/dem.

Stjernen havde annonceret, at hun var ikke-binær, men sagde, at hun har følt sig "mere feminin" for nylig, hvilket førte til hendes beslutning om at ændre pronominer.

Fansbemærkede, at hun havde tilføjet hun/hendes pronominer til sin Instagram-side tilbage i maj, men sangerinden forklarede ikke ændringen på det tidspunkt.

Demi Lovato har stadig dem/dem på sin profil sammen med de nye pronominer.

"Jeg har faktisk adopteret hun/hendes stedord igen. Jeg følte, især sidste år, min energi var afbalanceret og min maskuline og feminine energi," fortalte Demi til værterne på Spout Podcast.

Demi tilføjede, at hun ikke følte sig som en mand, men at hun "bare følte sig som et menneske", hvilket er det, hun føler, at de/dem handler om. Det skriver Mirror.

Demi kom ud som ikke-binær i maj 2021 og annoncerede beslutningen om at omfavne de/dem pronominer på Instagram.

Stjernen delte nyheden og skrev: "I dag er en dag, hvor jeg er så glad for at dele mere af mit liv med jer alle - jeg er stolt over at kunne fortælle jer, at jeg identificerer mig som ikke-binær og officielt vil ændre mine pronominer til de/dem bevæger sig fremad."

Da Demi talte mere om sin meddelelse om Audacy, sagde sangeriden: "Efter halvandet års udforskning indså jeg, at det var på tide at lade verden vide, at det føles underligt for mig, når jeg bliver kaldt en hun eller en hende.

"Jeg forstår, at folk kan have svært ved at tilpasse sig det, fordi det er noget nyt, men jeg vil gerne opfordre folk til at blive ved med at prøve. Jeg træder stadig, hver dag, mere og mere ind i den identitet, der føles rigtig for mig, hvilket er, at mine pronominer er de/dem," sagde hun.