Tina Lund træffer stor beslutning: Forældre opløst i tårer

09/09/2021

Nicolai Busekist

Foto: Instagram
Tina Lund og Allan Nielsen har truffet en stor beslutning, der får konsekvenser for Tina Lunds forældre. Parret har nemlig valgt at flytte hjem fra Dubai

Mest læste i dag

Efter at have boet i Dubai i otte år, har Tina Lund og hendes mand, Allan Nielsen, truffet en stor beslutning. De har valg at booke en flybillet til Danmark - og de vender ikke tilbage igen. Det skriver HER og NU.

Det har ikke været en nem beslutning for parret, at de skulle flytte tilbage til Danmark. Det er nemlig en beslutning, der får konsekvenser for andre end dem selv, herunder Tina Lunds forældre. De flyttede nemlig også med til Dubai, da Tina og Allan flyttede.

Nu da det celebre par har besluttet sig for at flytte retur til Danmark, kommer hendes forældre til at bo langt væk fra deres børnebørn. Derfor var det også hårdt for 'Forsidefruer'-stjernen at overbringe nyheden til sine forældre.

"Det er hårdt. For hun elsker jo sine børnebørn. Og hun kommer til at savne dem, det kan jeg jo se," siger Tina Lund i det nyeste afsnit af 'Forsidefruer'.

Hendes forældre, May-Britt og Flemming, har været vant til at bruge tid med børnebørnene Louis og Lilly stort set hver dag. Derfor havde de også svært ved at holde tårerne tilbage, da de fik at vide, at Allan og Tina ville flytte tilbage til Danmark.

I forbindelse med denne samtale, snakkede de også om, hvordan fremtiden vil blive for dem, nu når familien kommer til at bo langt fra hinanden.

"Det er da en stor ting. At hele familien bliver splittet ad," siger Tina til sin mor, der understreger, at det bliver noget helt nyt for familien.

Tina Lund og Allan Nielsen har boet i Dubai siden 2014. Dengang flyttede Tinas forældre også med til emiratet.

Anbefalet til dig