TV 2-par afslører: Vi er blevet gift

29/5/22 08:03

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Parret, der er kendt fra TV 2, har afsløret, at de har sagt ja til hinanden.

Formålet med at melde sig til TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed', var at finde kærligheden. Det gjorde sig gældende for både Stine og Niels.

Og heldigvis for dem begge, var det netop, hvad de endte med at gøre. De fandt nemlig hinanden i programmet, og har dannet par i lige siden, de deltog forrige år.

Nu har de valgt at tage deres kærlighed til det næste niveau. Stine og Niels har nemlig løftet sløret for, at de er blevet gift på deres fælles gård, der ligger i Brørup vest for Kolding.

På Instagram har Stine afsløret, at de to turtelduer har sagt ja til hinanden. Det skete lørdag den 28. maj, hvorfor det blot er et døgn siden, at parret gik fra at være forlovede til nu at være gift.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Parret har tidligere talt om, at det ville være perfekt for dem at sige ja til hinanden den 28. maj. Det er nemlig en dato, der betyder noget helt særligt for både Stine og Niels.

Lørdag den 28. maj var det nemlig to år siden, at Stine besluttede sig for, at hun ville invitere Niels med på en romantisk middag, da de begge to deltog i 'Landmand søger kærlighed' på TV 2.

Og tilsyneladende har det glade ikke glemt, hvad der egentlig medførte, at de fandt hinanden. Havde det ikke været for 'Landmand søger kærlighed', er der en god chance for, at de aldrig nogensinde var stødt på hinanden.

Derfor mente de naturligvis også, at programmets vært, Lene Beier, havde fortjent at være en af de gæster, der blev inviteret med til deres bryllup.

Lene Beier valgte at acceptere invitationen, og har selv delt en række billeder fra brylluppet, hvor hun naturligvis også ønsker dem tillykke med den store dag.

"Tillykke Stine og Niels. Tænk at det kun er to år siden i valgte hinanden i #landmandsøgerkærlighed - og tak for invitationen til jeres store dag," skriver hun som tekst på Instagram.

Foto: Instagram

Foto: Instagram