Video går viralt: Kvinde smider tøjet og stormer cockpit

15/8/22 06:10

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En kvinde gik helt amok på en flyvning og smed alt tøjet, for derefter at storme cockpittet.

En mand er blevet hyldet som en helt efter at have stoppet en skør kvinde, der råbte "Allahu Akbar", fra at komme ind i cockpittet på et fly.

Den skræmmende hændelse fandt sted på et Jet2-fly, på en flyvning d. 9 august fra Larnaca på Cypern til Manchester, men det blev tvunget til at omdirigere til Paris.

Passagerer så kvinden tage sit tøj af to gange, mens hun forsøgte at storme cockpittet.

Hun råbte angiveligt sætningen, mens hun hævdede, at hendes forældre var medlemmer af ISIS-terrorgruppen, rapporterer The Mirror.

Hun menes at være i 30'erne, og hun blev heldigvis stoppet af en mand ved navn Phillip O'Brien.

Manden, der tidligere arbejdede for et vagtfirma, var på flyveturen med seks familiemedlemmer.

"Alt var normalt, og kort efter take-off gik en kvinde nøgen op ad gangen og bankede på cockpitdøren og råbte 'Allahu Akbar'," fortæller Phillip O'Brien.

"Som man kan forestille sig, var alle skide bange. Jeg talte med personalet og sagde: 'Hvorfor har I ikke lagt hende på gulvet?'. "De sagde: 'Det kan vi ikke'. Jeg sagde, 'Nå, men det kan jeg'. Så da kvinden gik til cockpittet igen, tog jeg kontrollen, tog hende ned på jorden og på det tidspunkt nødlandede piloten til Paris," tilføjede han.

Videooptagelser af hændelsen viser, hvordan politiet går ombord på flyet for at pågribe den kvinden.

Hendes identitet er ukendt på nuværende tidspunkt, og det vides ikke, om hun blev udleveret til britiske styrker af embedsmænd i Paris. De skriver Daily Star.