Isabella lod sønnen være alene hjemme, da hun skulle handle: Nu er familiens ferie aflyst

Viral
Foto: Facebook
Familien har ikke råd til at tage på ferie længere.

Lige nu læser andre også

En 32-årig mor ved navn Isabella Blanck fik vendt op og ned på sin sommer, da hun skulle handle ind hos den lokale købmand.

Da hun skulle betale for sine varer, som samlet set kostede på 200 SEK (130 danske kroner, red.), blev hendes betaling nægtet.

Isabella, der vidste, at hun havde penge på kontoen, kunne ikke forstå, hvorfor hendes kort ikke virkede, men da hun kom hjem, gik det op for hende, hvad der var sket.

Her opdagede hun nemlig, at der var forsvundet 20.000 SEK (13.000 danske kroner, red.) fra hendes konto.

"Jeg forstod ingenting, for jeg vidste, at jeg havde penge på kontoen," siger Isabella Blanck til Aftonbladet.

Det viste sig, at hendes 9-årige søn havde foretaget 87 køb i spillet Brawl Stars samme dag. Isabella, der var i chok over, hvad der var sket, kontaktede straks banken, men pengene var allerede trukket, og hun fik at vide, at de intet kunne gøre.

De mange penge skulle have finansieret familiens sommerferie til Gotland, men familien endte med at opgive deres planer.

"Vi ville lave forskellige roadtrips og sådan noget. Men det bliver der ikke noget af nu," siger Isabella.

Ingen refundering

Situationen har tvunget Isabella til at låne penge af familie og venner for at kunne betale sine regninger og få mad på bordet.

Banken rådede hende til at kontakte App Store for en mulig tilbagebetaling, men hun blev sendt videre til Supercell, som er firmaet bag Brawl Stars.

Til hendes store skuffelse blev hendes anmodning om refundering afvist.

Fejl fra Apple

Isabella havde ellers installeret et 'købsblokade' i App Store for netop at undgå, at hendes søn kunne bruge penge.

Der var dog en midlertidig fejl i den pågældende dag, hvilket endte med at koste hende dyrt. Isabella har nu anmeldt sagen til klagenævnet og forbrugerombudsmanden i håb om en løsning.

"Jeg synes, det er helt vildt, at man har køb i en app til børn," udtaler hun og fortsætter: "Børn forstår ikke rigtig, hvad de laver."

Som en konsekvens har Isabella besluttet aldrig igen at tilknytte et bankkort til App Store.

Anbefalet til dig