Det populære krydderi, paprika, er noget, som findes i stort set samtlige danske hjem.
Med dets karakteristiske smag er det blevet en vaskeægte favorit at benytte i madlavningen. Dog er det de færreste, der er klar over, hvad paprika rent faktisk er lavet af.
Det er flere mennesker først blevet bekendt med nu, og de taber over realiteten.
Det skriver The Mirror.
Paprika er kendt for at tilføje et ekstra lag til retter, men dens sande oprindelse har for nylig chokeret mange madelskere. Selvom mange betragter paprika som et unikt stof eller 'et produkt fra det mytiske paprikatræ', er realiteten noget helt andet.
Den dybe karmosinrøde farve og den karakteristiske smag stammer faktisk fra stødt og tørret peberfrugt - altså de akkurat samme, som vi har stående i køleskabet.
Denne afsløring, som blev delt på X (tidligere Twitter, red.), har forårsaget en bølge af reaktioner online. Vedkommende bag opslaget udtrykte sin forbløffelse med ordene:
"At lære, at paprika bare er tørret og knust rød peberfrugt, var virkelig chokerende. Jeg ved ikke, hvorfor jeg troede, der var et paprikatræ et sted."
Men sandheden har ikke kun overrasket den ene bruger på X. Opslaget har nemlig fået en masse opmærksomhed, siden det blev delt.
"Jeg troede ikke, der var et paprikatræ, men jeg troede bestemt, at det var en slags krydderiblanding", skrev en bruger i kommentarfeltet, hvor en anden tilføjede:
"Jeg troede også, der var et karrytræ, og at det var en kombination af krydderier."
Du kan se det virale opslag herunder.