Kok med stor afsløring: Her er den hemmelige ingrediens til at lave de bedste røræg

13/03/2024

Nicolai Busekist

Mad
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kok har afsløret den hemmelige ingrediens, der skal bruges, hvis man vil lave de bedste røræg.

Mest læste i dag

En kok har afsløret, hvordan han laver de perfekte røræg. Så hvis du ønsker at lære, hvordan du laver røræg, som du får serveret dem på en restaurant, skal du blot læse med her.

På det sociale medie TikTok delte en kok fra Fallow Restaurant, der ligger i London og er kendt for at servere innovativ mad med omhyggeligt fremskaffede ingredienser, sin opskrift på de lækreste røræg.

Han afslørede også den hemmelige ingrediens, som han bruger til at gøre dem cremede, som du kan købe i ethvert supermarked.

"Sådan laver du røræg, som en kok. Minimum tre æg, eller hvis du ligesom mig er grådig, så går vi efter fem," siger han.

Kokken tilføjer derefter lidt salt og peber til æggene, hvilket han følger op med en klat smør i en varm pande.

"Vi laver et dejligt ristet brunt smør, som kommer til at have en dejlig nøddeagtighed," siger han.

Dernæst tilføjer kokkene æggene til panden, hvorefter han siger: "Når smørret er flot og brunt af varmen, tilsætter du dine æg."

For at lave de perfekte røræg tager kokken panden på og af varmen, og inden æggene er helt færdige, tager han panden af varmen for at tilføje sin hemmelige ingrediens: creme fraiche.

Når kokken opnår den ønskede konsistens, serverer han sine cremede røræg på et stykke toast. Han afslutter det med peber og sriracha-sauce, men det er naturligvis frivilligt at gøre dette.

Videoen blev delt på TikTok under brugernavnet @fallow_restaurant. Det har tydeligvis efterladt mange med åben mund, da videoen hurtigt er gået viralt og har fået mere end syv millioner visninger.

Men brugere på det sociale medie blev efterladt splittet af kokkens måde at lave røræg på. Mens nogle synes, at hans æg ser 'perfekte' ud, beskriver andre dem som 'for flydende'.

"De er perfekte," skriver en person, mens en anden skriver: "Ja, det er den bedste måde. Så godt."

"Godt arbejde! Jeg vil gerne have det," lyder det fra en tredje bruger.

Andre er ikke helt enige, da de mener, at røræggene er for flydende. Derfor har de ikke planer om at gøre kokken kunsten efter.

"For flydende," skriver en bruger, som får støtte fra en anden bruger, der skriver: "Det er for flydende."

"Jeg ville sende det tilbage 100%," kommenterer en tredje bruger på det sociale medie.

Anbefalet til dig