27-årig mand tog i Føtex for at hente varer til 20.000: Her tog sagen en yderst uventet drejning

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I Føtex skete der noget noget, som manden ikke havde set komme.

Mest læste i dag

Danske dagligvare- og legetøjsbutikker oplever lidt af hvert i deres dagligdag.

Det kan være alt fra hjertevarme episoder, der bringer smil på læberne, til dramatiske hændelser, som de helst vil glemme. I Frederikshavn blev det for nylig tydeligt, hvad medarbejderne kan blive udsat for på en helt almindelig arbejdsdag.

Det skriver TV 2 Nord.

En 27-årig mand er nu i centrum af en opsigtsvækkende sag efter røveriforsøg i Kids Coolshop på Hjørringvej. Her blev han fredag aften tilbageholdt af skarpsindige medarbejdere:

"Da vi var fremme, fandt vi en Playstation og nogle gavekort til butikken i mandens taske. Dem har vi sigtet ham for at have taget, og foruden det har vi sigtet ham for røveriforsøg", lyder det fra Peter Skovbak, der kommer fra lokalpolitiet i Frederikshavn.

Manden, som tidligere er kendt af politiet, viste sig også at være involveret i et tyveri fra Føtex. Torsdag aften blev han spottet på overvågningen, mens han stjal otte airpods og en Nintendo til en værdi af 20.000 kroner.

"Han blev her anholdt og sigtet for butikstyveri, og nu venter der et retsligt efterspil i de her sager", udtaler Peter Skovbak.

Hændelserne i Frederikshavn illustrerer det brede spektrum af udfordringer, som butiksmedarbejdere står overfor. Fra de små glæder i hverdagen til de alvorlige episoder, der kræver hurtig reaktion og mod.

Denne gang endte det med en succesfuld indsats fra de ansattes side, hvilket understreger vigtigheden af beredskab og samarbejde i detailhandlen.

Anbefalet til dig