36-årige Martin er endt i forvaring: Tvang sine kærester til tatoveringer, prostitution og voldtægt

Af: Mie M.B

|

30/01/2024

Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Martin er tilsammen sigtet i 10 forhold

Mest læste i dag

I en retssag har Retten i Glostrup for anden gang idømt 36-årige Martin Thomas Jensen en forvaringsdom på ubestemt tid. Denne nye dom falder knap 14 måneder efter den første dom i november 2022, hvor han blev dømt for voldtægter og overgreb mod flere tidligere kærester. Det skriver SN.

Denne gang omhandler dommen grove, seksuelle overgreb og vold begået mod en kvinde i løbet af 2021, med enkelte forhold strækkende sig ind i 2022. Overgrebene, der inkluderer gentagne voldtægter, fandt sted i Rødovre og Glostrup, hvor kvinden på det tidspunkt var i et forhold med Jensen.

Efter Jensens første forvaringsdom kontaktede kvinden politiet og afslørede, at hun også havde været offer for voldtægt begået af Jensen. Ydermere blev han tiltalt for at have medvirket til voldtægt ved at sælge kvinden til tvungen sex med andre mænd mod hendes vilje. "Der er ingen tvivl om, at det har krævet et utroligt mod fra kvinden at stå frem," udtaler anklager Maiken Ahrenkiel fra Københavns Vestegns Politi.

Under retssagen blev Jensen tiltalt for i alt 10 forhold. Han blev frikendt for to af disse, men kendt skyldig i resten, herunder at have tvunget kvinden til at få tatoveret et navn på hånden.

Den gentagne forvaringsdom er ikke blot en straf, men en sikkerhedsforanstaltning rettet mod personer vurderet farlige for samfundet. Løsladelse er kun mulig, når en dommer vurderer, at personen ikke længere udgør en fare. Ifølge politiet kan den nye dom påvirke Jensens muligheder for prøveløsladelse i fremtiden.

Martin Thomas Jensen har anket den nye dom til Østre Landsret.

Anbefalet til dig