70-årig mand solgte aviser foran Kvickly - men så tog sagen en yderst uventet drejning

25/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Han blev dybt forbavset over, hvad der skete.

Mest læste i dag

Et opslag, der er lavet af Hus Forbi-sælgeren Edward Buczek, har fået oceaner af opmærksomhed i en lokal Facebook-gruppe, der tilhører borgere i Grenaa.

Det skriver TV 2 Østjylland.

Af opslaget fremgår det, at Edward har fået forbud mod at sælge aviser foran butikken.

Det er noget, der har fået de lokale til tasterne, men også 70-årige Edward er uforstående over for forbuddet, som han mener kom ud af det blå.

Han forklarer, at han har solgt aviser i 19 år, og at han ikke har gjort noget særligt mod Kvickly for at få sig et forbud:

“Jeg er kommet der i så mange år og kender en hel masse mennesker. Mange vil gerne snakke lidt. Jeg tror måske nok, jeg kommer til at savne nogle nu”, siger Edward Buczek.

Edward selv gør ikke andet end at hilse og snakke, hvorfor han ikke kan se, at han har været noget problem for butikken.

I søndags var den 70-årige mand sig i stedet foran SuperBrugsen i Glesborg for at sælge, men han står der ikke fast, da han skifter butik og by af og til.

Coop står bag både Kvickly og SuperBrugsen, og ifølge informationsdirektør Jens Juul Nielsen er der i dette tilfælde tale om en undtagelse:

“Det er heldigvis en undtagelse. Langt de fleste steder har vi et godt samarbejde, men når vi får kundeklager, er vi nødt til at reagere”, siger han til TV 2 Østjylland.

Edwards opslag, der kan ses i bunden af artiklen, fik mange kommentarer fra de lokale beboere, der udtrykte medfølelse i henhold til hele situationen.

Foto: Facebook

Anbefalet til dig