8-årige Maria mistede 4 familiemedlemmer på tragisk vis: Her må du ALDRIG opbevare kartofler

05/10/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube
Opbevaringen af kartofler endte med at koste Marias mor, far, bror og bedstemor livet.

Mest læste i dag

En frygtelig tragedie har ramt en lille 8-årig pige ved navn Maria, da hun pludselig mistede sin far, mor, bror og bedstemor på chokerende vis. 

Det hele startede, da hendes far, Mikhail, besluttede at gå ned i kælderen, hvor familien havde opbevaret kartofler til vinteren. 

Det skriver Daily Mail.

Desværre havde kartoflerne gennemgået en alvorlig forrådnelsesproces, hvorfor de udsendte farlige gasser.

Det resulterede i, at Mikhail blev offer for de skadelige dampe og mistede bevidstheden. Kort derefter var han på tragisk vis gået bort.

Efter nogen tid blev Marias mor og Mikhail kone, Anastasia, bekymret over, at Mikhail  ikke kom tilbage, hvilket førte til, at hun tog ned i kælderen for at finde ud af, hvad der var sket.

Hun blev derfor også offer for den giftige gas. Derefter forsøgte parrets 18-årige søn, Georgy, desperat at finde sine forældre, men han led samme skæbne som sin mor og far efter at have indåndet de farlige dampe. 

Situationen blev kun værre, da Anastasias mor, Iraida, ringede til en nabo for at bede om hjælp, men inden hjælpen nåede frem, gik hun også ind i kælderen og blev kvalt af gassen.

Det var først, da 8-årige Maria selv gik ned i kælderen, at hun opdagede de livløse kroppe af hele sin familie, der lå på gulvet. 

Som en lokal efterforsker forklarede, "De døde alle af gasforgiftning, som samlede sig i kælderen som følge af de rådne kartofler." 

Hele samfundet har nu medlidenhed med den stakkels pige, der har mistet alt.

Venner og slægtninge søger nu støtte og økonomisk hjælp for at støtte Maria i hendes forsøg på at komme videre efter denne hjerteknusende tragedie.

Anbefalet til dig