‘Årgang 0’-stjerne afslører: Er blevet single

20/10/2022

Thea Andersen

Foto: Malene Porup/Ritzau Scanpix
Mathilde Beuschau er blevet single.

Mest læste i dag

Mathilde Beuschau, der er kendt fra ‘Årgang 0’, og kæresten Robin Christensen, der er kendt fra ‘Ex on the Beach’, er officielt fortid. Det afslører de selv på de sociale medier.

I en Instagram-story har de fortalt om beslutningen, som de to har truffet.

"Der er mange, der er skide-nysgerrige, hvilket er ret irriterende. Men mange har lugtet, at der foregår et eller andet," indleder Robin Christensen storien, hvorefter Mathilde Beuschau fortsætter:

"Det havde i hvert fald været fedt, hvis vi kunne have holdt det for os selv. Men sådan er det, når man er to offentlige personer. Og det er også derfor, vi har valgt at sætte os ned for at filme denne her video sammen. For at vise, at der ikke er nogen af os, der er uvenner," siger hun.

Hun understreger således, at der er god stemning på trods af bruddet.

"Der er ikke dårlig stemning. Det handler ikke om, at der er sket noget. Der er ikke nogen af os, der har været hinanden utro. Det er af andre årsager, som vi holder for os selv."

Mathilde og Robin har været kærester i mere end to år, og flyttede hurtigt sammen.

Ifølge Ekstra Bladet flytter parret fra hinanden i næste måned.

Stoppede i ‘Årgang 0’

Det er efterhånden en del år siden, Mathilde Beuschau og hendes familie forlod programmet ‘Årgang 0’. 

“Mine forældre fik ofte at vide, at vi blev opdraget forkert. At vi gik i det forkerte tøj, vi sagde de forkerte ting. Tingene blev altid gjort forkert. Så jeg tror bare, at det var bedst, at vi gik ud,” forklarer hun i Viaplay-programmet Boss Ladies

Anbefalet til dig