Deltog i 2008: Så mange penge fik Oliver Bjerrehuus for at deltage i 'Vild med dans'

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
I 2021 fortalte Oliver Bjerrehuus, hvad han fik for at deltage i programmet.

Mest læste i dag

I sidste uge blev den nye jubilæumssæson af ‘Vild med dans’ skudt i gang, og det betyder at en række kendte danskere nu vil være at finde på skærmen de næste mange fredage.

De kendte danskere danser dog ikke helt gratis, og spørgsmålet om, hvor mange penge de reelt får, er noget der kan pirre danskernes nysgerrighed.

Tilbage i november 2021 løftede Oliver Bjerrehuus sløret i podcasten ‘Helt væk’ for, hvad han fik at deltage i det populære danseprogram i 2008, hvor han dansede med Viktoria Franova.

Han fortæller, at danserne og de tidligere dansere ikke tale om lønnen, men alligevel afslører han, hvad han selv fik for at deltage.

Før Oliver Bjerrehus sagde ja til at deltage, meldte han nemlig ud, hvad han ville have for at være med. Han manglede ikke penge og havde fart på modelkarrieren - så derfor var pengene ikke vigtige. 

"Jeg gider sgu ikke"

“Så jeg skruede bare rigtig godt op for skruetrækkeren og sagde et eller andet åndssvagt beløb – som jeg så fik”, lyder det fra Oliver Bjerrehuus, der tilføjer, at han bad om 120.000 kroner for at deltage, samt 20.000 kroner per program han dansede i. 

"Så sagde de: 'Okay, det kan vi godt'. Der havde jeg så været lidt for hurtig. Så jeg var sådan: 'Ej, helt ærligt, jeg gider sgu ikke. Giv mig 240.000, og giv mig så fucking 40.000 per program'. Så sagde de: 'Oliver, du er ikke ked af det, hva?' Så vidste jeg, at den lå meget godt”, fortæller Oliver Bjerrehuus.

Trods det høje beløb gik der blot et par dage, før TV 2 sagde ja. 

Oliver fortæller også i podcasten, at alle der deltager i programmet har en individuel lønforhandling. Der er derfor ikke en 'ens' løn for at være med i programmet. 

Normalvis holder deltagerne deres løn hemmelig i respekt for produktionsselskaberne, lyder det fra den tidligere model. 

Oliver Bjerrehuus og Viktoria Franova nåede at danse i to programmer i 2008, før de blev stemt ud.

Anbefalet til dig