DMI melder ud: Dette skal du holde skarpt øje med

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danskerne skal tage sig i agt.

Mest læste i dag

Vejret har var flere gange sommerligt i september måned, men nu ser det ud til, at efterårsvejret er ved at finde fodfæste i Danmark - og i dag er ingen undtagelse.

Morgenens solskin er ledsaget af drivende skyer, og ifølge Jesper Eriksen, der er vagthavende meteorolog ved DMI, vil der være spredte byger, der strækker sig over hele landet.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Meldingerne om regnvejret betyder, at danskerne gør klogt i at væbne sig med regntøj og paraply, såfremt de skal bevæge sig uden for.

Ifølge DMI vil et massivt skydække senere bevæge sig ind over landet fra vest, og det bringer et større nedbørsområde med sig.

De skriver videre på deres hjemmeside, at der i nattetimerne også vil falde en del vand fra oven, og at der måske endda følger torden med:

“I aften og i nat mest skyet og perioder med regn eller byger, der stedvis kan være ret kraftig og måske med torden, senere nogen opklaring fra nordvest, dog med byger.”

I nattetimerne er det ifølge Jesper Eriksen heller ikke udelukket, at der kan komme vindstød af stormstyrke i Danmarks nordvestlige egne.

Hold øje med dette

Efter tirsdagens kraftige regnvejr, som resulterede i oversvømmelser af flere vandløb, er det vigtigt at fortsætte med at holde øje med vandløbene. 

Heldigvis for de områder, der allerede blev hårdt ramt af regn i går, forventer DMI ikke, at de vil modtage store mængder regn igen i dag. 

Man gør dog stadig klogt i at være opmærksom på vandløbene og tage de nødvendige forholdsregler.

Anbefalet til dig