Højgravid DR-stjerne efter besøg hos jordemoder: - Det kom lidt som en mavepuster

Af: Thea Andersen

|

15/06/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
DR-stjernen, der er kendt for sin deltagelse i 'Den store bagedyst', har fået nedslående melding fra jordemoderen.

Mest læste i dag

Tilde Munkholm, der er blevet kendt efter sin deltagelse i det populære DR-program 'Den store bagedyst', afslørede kort før nytår, at hun vokser en baby i sin mave.

Nu er hun klar til at føde, men den plan er lillemanden ikke helt med på.

Det afslører DR-stjernen på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv med struttende mave, mens hun står og holder en avis, der har teksten 'BREAKING NEWS STILL PREGNANT!" skrevet henover sig.

"Jordemoder besøget gik desværre ikke helt som jeg havet ønsket/håbet det i dag. Først vil jeg lige sige at alt med baby er godt, faktisk så godt at han bare ikke vil ud..! Vi fandt nemlig ud af hos jordemoderen at min livmoderhals er helt lukket, så der kunne ikke laves en hindeløsning som jeg ellers havde gået og håbet på," skriver hun i opslaget og fortsætter:

"Det kom lidt som en mavepuster, for selvom jeg godt vidste at der var en chance for at jeg ikke kunne få en hindeløsning, og at man ved en potentiel hindeløsning heller ikke kan vide sig sikker i at den sætter noget i gang, så var det bare så øv at det ikke kunne lade sig gøre, samt finde ud af at jeg på ingen måde er åben.. "

Jordemoderen mente derfor ikke, at den unge bagedyst-stjerne ville føde inden for det næste døgn.

"Jeg føler mig bare virkelig klar til at føde for det begynder virkelig at være hårdt både fysisk og mentalt at gå i den her vente position. Jeg ønsker umiddelbart at fødslen går i gang naturligt, men nu vil vi blive ringet op en af de næste par dage og få en tid til igangsættelse i slut næste uge, hvis han ikke er kommet inden," skriver hun videre.

Hun afslutter opslaget ved at spørge sine følgere, om der er nogen af dem, der har prøvet at blive sat i gang, og i så fald, hvordan deres oplevelse har været.

Du kan læse hele opslaget herunder.

Tilde Munkholm var blandt deltagerne i 'Den store bagedyst' i 2021, hvor hun især gjorde sig bemærket ved at bage kager, hvor der var et stort fokus på det æstetiske.

Anbefalet til dig