Jim Lyngvild går i kødet på Medina: Nægter at undskylde

03/05/2022

Sarah Steenfeldt

Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
I et opslag på Facebook lyder der nu en besked fra Jim Lyngvild, rettet mod Medina.

Mest læste i dag

Medina er lige nu aktuel i både en dokumentarserie og dokumentarfilm, der fortæller om hendes liv.

Begge har premiere om et øjeblik - filmen kan i dag ses i biografen, mens serien kommer på Discovery+ den 10. maj.

I den forbindelse lyder der nu en besked fra Jim Lyngvild, der retter kritik mod Medina.

Han har delt et opslag på Facebook, hvor han fortæller Medina, at man ligger som man har redt.

"Jeg kan forstå at Medina er MEGET gal og krænket over, at jeg for ca. 8 år siden kaldte hendes stil for tøjtet... I hendes nye tv-program bruges kun overskriften, men hun vælger ikke at fokuserer på HVAD jeg egentlig skrev i selv samme artikel - og nu er hun ellers på sammenbruddets rand, må man forstå," lyder det fra Jim Lyngvild som fortsætter:

"BT prøver hele tiden at spørge om jeg vil sige undskyld - og nej, DET vil jeg ikke. Medina mente - før denne udtalelse - offentligt at jeg skulle tage en lykkepille, og således har vi haft en beef med at kører en smule på hinanden i medierne... Og jeg står VED at hendes stil var tøjtet - men nu er jeg også manden der ELSKER tøjter - hvilket jeg ofte har gjort klart i Ekstra Bladet." 

Spyttede på journalist

Jim Lyngvild kommer også ind på hvordan Medina tidligere har reageret på journalister:

2Hun glemmer måske, at det var samme periode hvor hun rev journalister i håret - spyttede på dem og gik bananas på scenen, når folk sagde hende imod - og KONSTANT skulle gøre opmærksom på, hvor SYND det var for hende - og hvor HÅRDT det var at være Medina. For det ER åbenbart hårdere at være hende, tjene millioner, have fede lejligheder og masser af opmærksomhed - end det er at være så mange andre... TÆNKT sig, jeg synes det lyder som noget hun selv har stræbt efter... og ja, SÅ må man også nogle gange tage de negative historier med et gran salt," lyder det.

Til slut understreger han, at han har stor respekt for hvor langt Medina er nået i sin karriere.

"Næææh, man ligger som man redder, og Medina - KÆMPE respekt for at du er nået så langt - Blandt andet med medierne hjælp - men det KAN hjælpe at have lidt selvindsigt, eller rette spejlet mod sig selv, INDEN man går ud til hele nationen og hulker over at være blevet misforstået (og her taler vi ikke om de syge typer der har stalket hende)," skriver Jim Lyngvild, inden han afslutter:

"Velkommen til Medina - men jeg er bange for at sidste tog er kørt...," 

Du kan se hele opslaget herunder:

 

Anbefalet til dig