Karsten og Janni Ree traf hård beslutning: Nu er der nyt fra kendisparret

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
I kølvandet på den svære beslutning, er der nu nyt fra parret.

Mest læste i dag

Mens boligmarkedet generelt syder og bobler, er der én ejendom, der ikke oplever samme interesse: Residens Ree i Vedbæk. Trods en beliggenhed med direkte adgang til Øresund og en ejendomsvurdering, der er steget markant, er der overraskende stille omkring salget af Karsten og Janni Rees luksusvilla.

Og selvom man ikke skal spole tiden ret langt tilbage før det så dagens lys, at Karsten og Janni Rees luksusvilla blev sat til salg - så løfter parret nu angiveligt sløret for, at det går overraskende stille omkring salget:

"Nej, der har ikke været nogen reelle henvendelser den seneste uge", lyder det hudløst ærligt fra Janni Ree til Ekstra Bladet.

Hun tilføjer i samme ombæring, at der ikke vil blive holdt åbent hus i forbindelse med salget.

Prisen på villaen er en velbevaret hemmelighed, men ifølge beregninger fra dingeo.dk skulle den aktuelle salgspris ligge på omkring 97 millioner kroner.

Det er en stigning fra de 70 millioner kroner, som Karsten Ree betalte for ejendommen tilbage i december 2010.

Den seneste ejendomsvurdering er steget til 47.893.000 kroner, hvilket skattemæssigt betyder en månedlig omkostning på lige under 60.000 kroner for at bo i Vedbæklund.

Janni Ree maner dog til ro.

Hun afslører nemlig, at parret ikke har travlt med at sælge:

"Vi tager det helt roligt. Og personligt tager jeg det helt i Karstens tempo", siger hun, med henvisning til sin mands nylige demensdiagnose.

Anbefalet til dig