Russisk stats-tv: "Boris Johnson er jaloux på Putins krop"

01/07/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Putin-propagandister har hånet Boris Johnson, efter han hånede den russiske leders topløse billeder og 'giftige maskulinitet'.

Mest læste i dag

I en særlig brutal 'nedslagtning' stemplede en Kreml-journalist premierministeren som 'buttet' og hævdede, at han var 'jaloux på Putins gode form'.

Ordkrigen startede tidligere på ugen, da premierministeren lavede en joke på sin russiske kollegas regning og sagde til et G7-topmøde: 'Skal vi tage tøjet af? Vi skal vise, at vi er hårdere end Putin.'

Den britiske premierminister gjorde også Putins 'cheerleaders' vrede da han hævdede, at invasionen af ​​Ukraine ikke ville være sket, hvis krigsforbryderen var en kvinde.

"Hvis Putin var en kvinde, hvilket han åbenbart ikke er, men hvis han var det, tror jeg virkelig ikke, at han ville have indledt en skør, macho-krig med invasion og vold på den måde, som han har gjort," sagde Boris Johnson.

"Hvis du vil have et perfekt eksempel på giftig maskulinitet, er det, hvad han laver i Ukraine," tilføjede han.

Putin slog i går tilbage på kommentarerne og sagde, at han ville finde det 'ulækkert' at se G7-ledere topløse. Det skriver Metro.

Han sammenlignede også sig selv med Margaret Thatcher i Falklandskrigen for at modbevise Boris Johnsons teori.

Nu er hans hær af propagandister også kommet ham til undsætning - med sigte på Boris Johnson.

En plakat blev prompte rejst uden for den britiske ambassade i Moskva af Johnson som kvinde, dog ikke en babushka (bedstemor), med beskeden: "Hvis bedstemor havde 'kugler', ville hun være bedstefar."

Premierministeren fremstod uberørt af hånen fra Moskva.

Anbefalet til dig