Forsøgte at røve Rema 1000 med kniv

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu rækker politiet ud til borgerne

Mest læste i dag

Onsdag aften blev Rema1000 i Værløse åsted for hvad der nemt kunne have eskaleret til en mere alvorlig situation.

En fortsat stadigvæk ukendt gerningsmand forsøgte at røve butikken med en kniv, men uden held. Politiet er stadig på jagt efter den formodede gerningsmand.

Det skriver B.T.

Nordsjællands Politi modtog anmeldelsen om røveriforsøget onsdag d. 22. november klokken 18.27, oplyser vagtchef Lasse Jensen. Ifølge Jensen truede en mand bevæbnet med en kniv en medarbejder til at udlevere penge.

"Der er i forbindelse med, at der er en mand, der indfinder sig i butikken og truer en medarbejder med en kniv til at udlevere penge. Det vil hun ikke medvirke til, så der opstår tumult, og hun bliver stukket eller skadet på den ene hånd af kniven," forklarer vagtchefen.

Efter det mislykkede røveriforsøg flygtede den ukendte gerningsmand uden at få fat i nogen tyvekoster.

Politiet leder nu efter en mand, der menes at være mellem 180 og 185 centimeter høj, lys i huden og mellem 25 og 30 år. Han var iført en mørk jakke og en tofarvet hue, ifølge Lasse Jensen.

"Vi leder efter ham, og vi vil selvfølgelig gerne høre fra borgere, der har været i butikken eller omkring butikken, som vi ikke har talt med endnu, hvis de har set en person løbe, eller en som har smidt noget," udtaler vagtchefen og opfordrer borgere med relevant information til at kontakte politiet.

Trods den skræmmende hændelse kom den involverede medarbejder i Rema1000 ikke alvorligt til skade.

Anbefalet til dig