Hemmeligheden bag Stig Rossens vilde vægttab: Sådan gjorde jeg

Af: Liva Høyberg

|

12/04/2024

Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Musicalsangeren Stig Rossen har for nylig opnået et bemærkelsesværdigt vægttab på hele 15 kilo og deler nu hemmeligheden bag sin succes.

Mest læste i dag

Hans hustru, Nina Nancke, er begejstret for forandringen, da hun mener at have fået en gladere mand.

Som en sjov belønning har hun lovet at købe en Harley Davidson motorcykel til ham, når han helt har nået sit mål.

Det skriver Newsner

Musicalsangeren Stig Rossen har for nylig opnået et bemærkelsesværdigt vægttab på 15 kilo og deler nu hemmeligheden bag sin succes. 

Professionelt er Rossen i gang med sin sidste musical, hvor han spiller kongen i 'Askepot', med musik af Rasmus Seebach. Selvom hans manager og hustru oprindeligt var imod hans deltagelse, blev han overbevist af Seebach om at tage rollen.

Efter 'Askepot' vil Rossen skifte fokus fra scenen til lærredet. Stig sigter nemlig efter en forandring i sin karriere, og planlægger at trække sig tilbage fra musicalscenen.

Han er allerede planlagt til at medvirke i en kommende film fra Zentropa i en mindre rolle dette efterår, hvilket markerer starten på et nyt kapitel i hans karriere inden for filmindustrien.

Stig Rossen går igennem en livsforandrende process i øjeblikket. 

"Pludselig en dag havde jeg passeret den grænse, jeg aldrig ville overskride: 100 kilo og derfra blev det kun værre. Men når jeg har tabt de sidste 15 kilo – og dermed 30 kilo i alt – er jeg nede på 95 kg," siger Stig Rossen til Ekstra Bladet

Stig Rossen, der tidligere var kendt for sin robuste figur, har nået sit vægttabsmål uden hjælp fra de nyeste slankeprodukter. 

Rossens metode til vægttab er en fastekur, hvor han kun tillader sig at spise mellem kl. 18 og 20.

Han holder sig til vand og kaffe resten af tiden og beskriver kuren som den nemmeste, han nogensinde har forsøgt sig med.

På trods af manges forestilling om kuren, spiser han ikke overdådigt i de to timer, han har tilladt sig selv at spise. Hans appetit er reduceret, da hans mavesæk er skrumpet, så han føler hverken sult eller trang til at spise uden for de fastsatte timer.

Anbefalet til dig