Trist nyt til et utal af danskere: Nu hæver populær streamingtjeneste prisen

12/02/2024

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Nu bliver det dyrere.

Mest læste i dag

Det er ikke gået nogens næse forbi, at det er blevet dyrere at være dansker i de seneste to år.

De højere priser har resulteret i, at et hav af danske husstande kæmper med at få enderne til at hænge sammen, og derfor er nyheden om prisstigninger fra en populær streamingtjeneste heller ikke sød musik i danskernes ører.

Men det er altså realiteten.

Den danske sports- og realityfans skal forberede sig på at grave dybere i lommerne for at nyde deres favoritprogrammer og live-sport på Viaplay.

Streaminggiganten har nemlig annonceret en betydelig prisstigning på deres altomfattende Viaplay Total-pakke, hvilket betyder, at fans af Formel 1, Premier League og populære realityshows som 'Robinsson Ekspeditionen' og 'Paradise Hotel' nu skal hoste op med yderligere 50 kroner om måneden.

Dermed stiger abonnementspris fra 449 kroner til næsten 500 kroner.

Det skriver Ekstra Bladet.

Prisstigningen, som træder i kraft fra 12. februar for nye kunder og 14. marts for eksisterende kunder af Viaplay Film og Serier, er den første på Total-pakken siden 2021:

"Det er ingen hemmelighed, at de mest eftertragtede sportsrettigheder og topunderholdning koster. Men selvom inflationen, stigende omkostninger på produktioner og politikernes seneste streamingskat i form af kulturbidraget, gør det sværere for os at tilbyde kunderne en konkurrencedygtig pris, garanterer vi, at tilbuddet er attraktivt. Derfor er den første prisregulering på vores Viaplay Total-pakke siden 2021 en nødvendig justering", siger Lars Bo Jeppesen, der er EVP Viaplay Group & CEO Viaplay Denmark, i en pressemeddelelse.

Selvom det er første gang i lang tid, at prisen på Total-pakken bliver sat op, så er sagen en lidt anden, når der sættes en lup over prisudviklingen på de mindre pakker.

Viaplay Film & Serier blev sat op hele to gange på under et år og koster i dag 149 kroner.

Anbefalet til dig