Vender 'Forsidefruer' tilbage? Nu svarer Janni Ree

Af: Thea Andersen

|

05/10/2023

Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Meget tyder på, at det populære TV3-program vender tilbage.

Mest læste i dag

TV3s Real Housewives inspirerede program, 'Forsidefruer', har underholdt danskerne og givet et unikt indblik i fruernes glamourøse liv i 11. sæsoner, som har været fyldt med store dramaer, skænderier, tårer og glæde. 

Fans af serien har fulgt forskellige kendte danske kvinders liv i flere år. Sidste år kom forsidefruerne dog med en chok-melding om, at det var slut.

De havde brug for en pause fra dramaet, men nu, efter en længere pause, er flere af dem igen klar til en ny sæson, og meget tyder på, at TV3 også er det.

Det skriver Her&Nu.

Til premiere på årets Wallmans-show fortalte forsidefruen Jackie Navarro, at der muligvis er en ny sæson i horisonten, og dette blev bekræftet af hendes tidligere kollega, Janni Ree.

Til premiere på 'Jersey Boys' onsdag aften fortalte Janni Ree følgende til Her&Nu:

"Det er muligt. Jeg er i hvert fald i dialog, så må vi se, om det kommer tilbage, det er meget spændende."

Samtidigt understregede den 53-årige realitydeltager, at hun i hvert fald gerne vil lave mere 'Forsidefruer'.

Forsidefruer

Første sæson af Forsidefruer blev sendt i 2017, hvor man kunne følge realitystjernen Amalie Szigethy, modellen Sarah Louise Christiansen, springrytteren Tina Lund, modellen Gunnvør Dalsgaard og realitystjernen Janni Rees liv.

Siden har Sarah Louise Christiansen forladt programmet efter sæson fire, og siden sæson to har modellen Jackie Navarro været en fast del af holdet, ligesom at modellen Karina von d'Ahé overtog Sarah Louises plads efter sæson fire. 

Det er endnu uvist, hvem af forsidefruerne (udover Janni Ree og Jackie Navarro), der er klar på endnu en sæson, og om der skal en ny/flere nye på holdet.

Anbefalet til dig