Sarah gav ofte sin 77-årige flinke nabo mad: Så opdagede hun hans grusomme hemmelighed

19/11/2023

Henrik Rothenbücher

Sarah havde ofte hygget sig med sin 77-årige nabo, men pludselig fandt hun ud af hans grusomme hemmelighed.

Mest læste i dag

Den 32-årige Sarah Sands havde et fint forhold til sin ældre nabo på 77 år. Hun besøgte ham tit med hjemmelavede måltider og snakkede med ham om løst og fast.

En dag gik det dog op for hende, at den “flinke” mand var dømt flere gange for pædofili og voldsomme overgreb på unge drenge.

Naboen, Mike Pleasted, som havde taget navneforandring fra Robin Moult, var dømt for over 24 tilfælde af seksuelt misbrug og var på daværende tidspunkt løsladt, men under mistanke for at have misbrugt to unge drenge yderligere.

Dommene, der varierede mellem 9 måneder og seks år, havde han afsonet for overgreb, der blev begået mellem 1970 og 1991.

Blandt dem der ikke vidste det, var han dog kendt som en gammel, rar mand, der drev en marskandiserbutik i nærområdet fra sit hjem i det østlige London.

Sidste besøg endte fatalt 

Åbenbaringen fik det til at slå klik for Sarah Sands.

Den 28. november 2014 drak hun derfor en flaske cognac og tog en lang kniv med på sit sidste besøg hos naboen.

Egentlig ville hun bare overtale manden til at tilstå misbruget af de to drenge, der begge var under 13 år, så de kunne undgå at sidde i retten med ham, fortalte Sarah hulkende i retten.

Men mødet udviklede sig, og hun endte med at stikke Mike Pleasted otte gange, så han forblødte.

"Hvem huser også en fucking pædofil i en ejendom som den, seriøst? Han er fucking harmløs nu, er han ikke?, udtalte Sarah dengang under retssagen ifølge The Guardian.

Sarah meldte sig selv til politiet få timer efter overfaldet, som hun dog fortrød kort efter:

"Jeg var bange. Det var ikke sådan, det skulle være endt. Det var meningen, at han skulle lytte til mig," siger kvinden.

En jury afgjorde, at hun ikke skulle dømmes for mord, men i stedet for manddrab.

Anbefalet til dig