Ubarmhjertig tyveknægt: 96-årig kvinde bestjålet i Aldi

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 96-årig kvinde fik stjålet sin taske og pengepung under weekendens indkøb. Gerningsmanden er endnu på fri fod, og politiet søger vidner til hændelsen.

Mest læste i dag

Det hører sig ingen steder hjemme at stjæle fra andre, men det gør en smule ekstra ondt i hjertet, når offeret er en gammel 96-årig kvinde.

Bestjålet i supermarkedet

Fredag eftermiddag klokken 16.30 blev en 96-årig kvinde fra den tyske by Helmstedt offer for tyveri, mens hun handlede ind i Aldi på Emmerstedter Straße.

Kvinden havde lagt sin håndtaske, der også indeholdt hendes pengepung, i sin indkøbskurv. Det valgte en ubarmhjertig mand at udnytte, da han ifølge politiet stjal tasken, mens den ældre kvinde kiggede væk.

Da kvinden opdagede, at hendes taske var væk, var tyven allerede undsluppet.

Ifølge Braunschweiger Zeitung afviser politiet på nuværende tidspunkt, at kvinden skulle have tabt tasken, og anser det for et bevidst tyveri.

Politiet i Helmstedt opfordrer derfor alle borgere i lokalområdet, der skulle have set noget mistænkeligt til at kontakte politiet med informationer.

Hvordan beskytter man sig mod lommetyve?

Det er desværre på daglig basis, at der bliver begået tyverier på den ene eller anden måde. Derfor er der herunder en række tips til, hvordan du kan forberede dig bedst muligt.

  • Hold altid din taske tæt på kroppen.

  • Luk tasken helt til, og sørg for, at den er svær at åbne uden at blive bemærket.

  • Undgå at opbevare alle dine værdigenstande på ét sted.

  • Vær opmærksom på dine omgivelser, især når du er i travle områder.

Ved at følge disse råd kan man reducere risikoen for at blive bestjålet under indkøb.

Anbefalet til dig