Derfor skal du aldrig tilsætte mælk til dine scrambled eggs

Af: Ida Hansson

|

15/07/2022

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mange af os har nok begået denne "fejltagelse" før.

Lige nu læser andre også

Hvordan kan du lide dine æg om morgenen? Hvis du kan lide scrambled eggs, så er mælk den ingrediens, du bestemt bør undgå.

Morgenmad er det vigtigste på dagen, og hvis du har tid, kan æg være dit første måltid.

Men hvis du tilføjer mælk, når du laver scrambled eggs - så stop det.

Selvom du måske tror, ​​at tilsætning af mælk gør æggene mere cremet, har en topkok faktisk hævdet, at det har den modsatte virkning, hvilket gør dem "gummiagtige", og det er en "kardinalsynd" at gøre det.

Tilsyneladende er svaret på alle dine problemer med gummiagtige æg smør - masser og masser af cremet smør.

"Tilføj aldrig mælk til dine røræg – det fortynder smagen og gør, at de er mere tilbøjelige til at blive gummiagtige. Det er altid smør for mig. Sørg for, at dit smør er gyldent, men ikke brunt, før du putter dine æg i. Bliv ved med at røre ved middel til lav varme. Hold dem i bevægelse og fold dem med en spatel, indtil de er lidt flydende, men bundet sammen," sagde Dan Joines, en kok, der driver adskillige prisvindende restauranter i London.

Og kokken på den meget roste restaurant Hide i London, Luke Selby, var enig: "At putte mælk i dine røræg er en kardinalsynd!"

Ved at tynde ud i æggene er det meget nemmere at overkoge dem – og sådan vil ingen have sine æg.

Mælk kan også få blandingen til at dele sig under madlavning, hvilket ikke er ideelt. Det skriver Mirror.

Mens madskribenten Laoise Casey også er en elsker af smørrige scrambled eggs, siger hun, at tilføjelse af mælkepulver tager dine æg til et helt nyt niveau.

"Pisk en teskefuld mælkepulver sammen med æggene, og resultatet er en vidunderlig næsten ostelignende scramble. Faktisk kan mælkepulver forbedre en masse retter...fra is til wienerbrød og butterscotch sauce," sagde hun.

Anbefalet til dig