66-årig kvinde fuskede med prismærkerne på hakket oksekød i Kvickly: Nu får hun denne straf

Af: Mie M.B

|

16/02/2024

Foto: Shutterstock
Kvinden er kendt af butikken da det ikke er første gang hun har lavet det nummer

Mest læste i dag

Ved Retten i Odense er en 66-årig kvinde blevet dømt for at have ombyttet prismærker på kødvarer i Kvickly i Middelfart. Ifølge domsudskriftet har kvinden to gange i løbet af foråret 2023 forsøgt at snyde ved kassen ved at udskifte prismærker på dyre kødprodukter med billigere varers prismærker. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Første gang var den 30. marts hvor det lykkedes kvinden at sænke prisen på en pakke oksekød fra 100 kroner til 55 kroner ved at ombytte prismærket. Den 4. april forsøgte hun igen at spare penge ved at ændre prisen på to pakker lammekroner fra 207,95 kroner til 69 kroner pr. pakke. Dette forsøg blev dog opdaget af en opmærksom kassemedarbejder, som forhindrede butikken i at lide et tab på 277,90 kroner.

Til trods for kvindens benægtelse i retten førte beviser fra videoovervågningen samt vidneudsagn fra en ansat til, at hun blev dømt for begge forhold. Straffen blev fastsat til fire dagbøder á 250 kroner, og kvinden blev desuden pålagt at betale sagens omkostninger.

Varehuschefen i Kvickly Middelfart, Rasmus Brødsgaard, udtrykker frustration over, at det ikke er første gang, butikken har oplevet prismærke-svindel fra den dømte kvinde. "Den her var vi opmærksomme på, fordi hun har gjort det tidligere," forklarer han og kritiserer samtidig straffens størrelse: "Det er jo ingenting. Det er alt for billigt sluppet."

Anbefalet til dig