Flying Tiger tilbagekalder populært legetøj: Kan udgøre kvælningsfare for små børn

Af: Mie M.B

|

16/02/2024

Foto: Richard M Lee / Shutterstock.com
Foto: Richard M Lee / Shutterstock.com
Legetøjet tilbagekaldes i samtlige lande

Mest læste i dag

Flying Tiger Copenhagen iværksætter omgående en tilbagekaldelse af et populært legetøjssværd med lys og lyd, solgt under varenummer 3050473 i alle partier fra november 2023 til februar 2024. Årsagen til tilbagekaldelsen er en identificeret sikkerhedsrisiko, hvor plastikken omkring batterierne kan splintres ved fald eller under leg, hvilket udgør en potentiel kvælningsfare for små børn. Det meddeler kæden på deres hjemmeside.

Forbrugerne opfordres kraftigt til øjeblikkeligt at ophøre med brugen af det pågældende legetøj og sørge for, at det opbevares uden for børns rækkevidde. Flying Tiger Copenhagen tilbyder en fuld refusion til kunder, der returnerer legetøjssværdet til enhver af deres butikker.

I en udtalelse understreger Flying Tiger Copenhagen vigtigheden af kundernes tillid til kvaliteten og sikkerheden af deres produkter. "Det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til kvaliteten og sikkerheden af vores produkter. Derfor reagerer vi så hurtigt som muligt, når vi opdager produkter, der ikke er i overensstemmelse med de lovmæssige bestemmelser," udtaler virksomheden.

Anbefalet til dig