Rita opdagede noget glimte i skraldespanden: Så gjorde hun et helt utroligt fund

Af: Mie M.B

|

15/02/2024

Foto: Shutterstock
Opdagelsen blev straks delt på de sociale medier, hvilket skulle vise sig at være et klogt træk

Mest læste i dag

Små mirakler er sjældne, men de findes. Det vidner denne historie fra JydskeVestkysten om, der omhandler en kvinde ved navn Rita Petersen, der uventet blev hovedpersonen i en rørende genforeningshistorie. Mens hun gjorde rent på kundetoilettet i butikken Extra, beliggende ved Uno-X tankstationen på Vestermarksvej i Vejen, fangede et glimt af hvidguld hendes opmærksomhed i skraldespanden. Det viste sig at være en vielsesring.

Indgraveret i ringen var navnet Kristian, et uendelighedstegn og datoen for brylluppet, 11. juli 2020. Rita indså hurtigt vigtigheden af sin opdagelse og besluttede at bruge de sociale mediers rækkevidde til at finde ringens rette ejer. Hun delte et billede af ringen og dens beskrivelse i den lokale Facebook-gruppe for Vejen, i håbet om at Kristian eller nogen, der kendte ham, ville se det.

Ritas bekymring var, at ejeren af ringen ikke var lokal og måske bare havde været på gennemrejse. Denne tanke gjorde hende usikker på, om hendes indsats ville bære frugt. Men skæbnen ville, at en ven af ringens ejer så opslaget og kontaktede den fortvivlede ejer, som havde ledt efter sin vielsesring i flere forskellige Facebook-grupper uden held - dog alle i de forkerte byer.

Historien om den mistede og genfundne vielsesring blev en lykkelig én, da ringen endelig vendte tilbage til sin ejer, takket være Ritas opmærksomhed og initiativ.

Anbefalet til dig