Efterlysning af elsket familiehund er nu indstillet - dog med sørgeligt resultat

Af: Mie M.B

|

16/02/2024

Eurasier. Foto: Shutterstock
Eurasier. Foto: Shutterstock
En banemand ringede familien op med beskeden om at han havde fundet deres hund

Mest læste i dag

Efter en hjerteskærende søgning efter deres forsvundne hund, Nuve, har familien Ellemann fra Borup endelig fået svar på deres mange spørgsmål. Laura Ellemann, Nuves ejer, deler den triste nyhed, at deres elskede hund blev ramt af toget dagen efter dens forsvinden. "Det var godt, at I bragte historien, for den betød, at jeg blev ringet op af en mand, der havde fjernet vores hund fra sporet," fortæller Laura Ellemann, der nu føler en vis ro, selvom tabet er stort. Det skriver Sjællandske Nyheder.

En banemand fra Borup var den, der ringede til familien med den hjerteskærende besked. Han havde været på Sydsjælland for at fjerne Nuve fra togskinnerne og genkendte hunden på dens lysegrønne halsbånd. Desværre var Nuve, ligesom dens sele, "gået meget i stykker".

Til trods for familiens ihærdige indsats med flyers og efterlysninger på Facebook, og Laura Ellemanns kontakter til både Banedanmark og politiet, modtog de først besked om Nuves skæbne gennem banemandens opkald. "Det er ærgerligt, at vi ikke har fået besked før," siger Laura Ellemann, som havde undladt at søge nær banestrækningen for ikke at tiltrække Nuve til farlige områder.

Familien valgte bevidst ikke at offentliggøre Nuves navn under efterlysningen, da det kan øge risikoen for, at forsvundne hunde bliver stjålet eller solgt. Nuve var nemlig af racen Eurasier og et højt elsket familiemedlem.

Selvom tabet er svært at bære, giver visheden om Nuves skæbne familien en form for afslutning.

Anbefalet til dig